77 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καταδίωξε έναν επαναστάτη Θεό σε στεριά και θάλασσα, στο Pillars of Eternity II: Deadfire, τη συνέχεια του πολυβραβευμένου RPG Pillars of Eternity. Κυβέρνησε το πλοίο σου σε ένα επικίνδυνο ταξίδι ανακάλυψης στο αχανές, ανεξερεύνητο αρχιπέλαγος Deadfire και αντιμετώπισε κάθε είδους απειλή σε θάλασσα και στεριά, από άγνωστους πολιτισμούς και κόσμους έως Θεούς και μυθικά πλάσματα.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Obsidian Entertainment
Πλατφόρμα:PS4, XboxOne
85
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2020-03-10
H Obsidian προσηλωμένη πιστά και τίμια σε αυτό που ξέρει, καταφέρνει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, που έχουν αποκτηθεί από ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Ορισμένες τεχνικές διευθετήσεις θα δικαιώσουν παραπάνω αυτή την πολύ ωραία δουλειά των developers.
80
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PS4)
2020-03-08
Σε γενικές γραμμές η Ultimate Edition του Pillars of Eternity II: Deadfire είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που δείχνει μεράκι και σοβαρή δουλειά εκ μέρος των δημιουργών του. Μπορεί η έκδοση PC να παραμένει η «ορθόδοξη» και βέλτιστη λύση για να παίξει κάποιος το παιχνίδι ακριβώς όπως του αξίζει, όμως η μεταφορά της Obsidian ενός τόσο πολύπλοκου συστήματος μάχης σε ένα καλοζυγισμένο layout για χειριστήριο, είναι κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο.
80
Γιώργος Μποσνάκης (PS4)
2020-03-06
Καλογραμμένη ιστορία, αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία του παιχνιδιού και χαρακτήρες που δεν περνούν απαρατήρητοι, δεν λείπουν όμως κάποια προβλήματα που χαλάνε την εμπειρία.
80
Λεωνίδας Πάτρας (PS4)
2020-03-04
Το Pillars of Eternity II: Deadfire είναι ένα RPG που σέβεται και ακολουθεί τις ρίζες των προκατόχων του, ένα παιχνίδι πλούσιο σε υλικό, φτιαγμένο με μεράκι, αν και του λείπει ελαφρώς το "γυάλισμα" άλλων αντίστοιχων κυκλοφοριών.
60
Νίκος Παπακωνσταντίνου (PS4)
2020-03-02
Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι είναι αισθητά καλύτεροι από το πρώτο μέρος, ενώ η ιστορία έχει κάποιο ενδιαφέρον παρά τις αδυναμίες της (πόσο δύσκολο είναι να ρωτήσουν οι υπόλοιποι θεοί τον Eothas τι στο καλό κάνει;). Ωστόσο, το πειρατικό setting είναι αυτό που κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις και είναι ίσως ένας λόγος για να επιμείνει κανείς με τον τίτλο, ελπίζοντας πάντα σε κάποιο patch που θα διορθώσει ό,τι γίνεται να διορθωθεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση