63 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Re Mind - Η άλλη ιστορία που ξετυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του Kingdom Hearts III. Αποφασισμένος να διασώσει την Kairi, o Sora ταξιδεύει στο νεκροταφείο του Keyblade λίγο πριν ολοκληρωθεί η τελική μάχη. Χωρίς σωματική μορφή, εντοπίζει τις καρδιές των επτά φυλάκων του φωτός. Ο Sora πρόκειται να ανακαλύψει αλήθειες που δεν έχει ποτέ φανταστεί.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:PS4, XboxOne
85
Στάθης Καλαφάτης (PS4)
2020-02-16
Ένα ονειρικό DLC που προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο για νέους αλλά και βετεράνους fans.
75
Χρήστος Χατζησάββας (PS4)
2020-02-14
Το Re:Mind DLC προσφέρει αρκετά πράγματα για όσους έχουν επενδύσει πολύ (και εννοώ πολύ) στη σειρά, καθώς το πολύπλοκο lore δεν είναι εύπεπτο από πολλούς. Η πραγματική κορύφωση έρχεται στο κρυφό τέλος, το οποίο όμως δύσκολα θα δουν οι περισσότεροι, λόγω της δυσκολίας των bosses που το «προστατεύουν».
70
Marioland
2020-02-12
Ασχοληθείτε κυρίως αν είστε σκληροπυρηνικός φαν των παιχνιδιών Kingdom Hearts και μανιακός completionist.
65
Σταύρος Λιναρδάκος (PS4)
2020-02-10
Εκτίμησή μας είναι ότι το κοινό που αναζητούσε post-game περιεχόμενο και υψηλή πρόκληση στο παιχνίδι της Square Enix, σίγουρα θα εκτιμήσει το συγκεκριμένο DLC. Από την άλλη πλευρά, η υψηλή τιμή διάθεσης του Kingdom Hearts III Re:Mind σίγουρα θα μειώσει τον ενθουσιασμό εκείνων που θα ήθελαν να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με το τμήμα της ιστορίας.
60
Μιράντα ChunkyCornet264 (XboxOne)
2020-02-08
Το DLC αυτό είχε ως βασικό στόχο να αναγκάσει τον παίκτη να αφιερώσει ώρες παίζοντας το ίδιο παιχνίδι, και το νέο content που προσέφερε ήταν ελάχιστο, και ως ένα βαθμό αχρείαστο.
60
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2020-02-06
Οι σκληροπυρηνικοί fans της σειράς και ιδίως όσοι απόλαυσαν το τρίτο της μέρος, πιθανόν να βρουν αρκετά σημεία στο DLC για να ικανοποιηθούν. Οι υπόλοιποι, καλύτερα να δουν τα cutscenes στο YouTube.
50
Σπύρος Ασημάκης
2020-02-04
Να με συμπαθάτε, αλλά δεν μπορώ να συστήσω το Re:Mind, ούτε στους φανατικούς της σειράς, ούτε στους φίλους που πέρασαν καλά παίζοντας Kingdom Hearts II και ψάχνουν να βρουν μία αφορμή για να επισκεφτούν ξανά τον κόσμο του παιχνιδιού.
41
Πάνος Αλεξόπουλος
2020-02-02
Αν δεν είστε true Kingdom Hearts diehard fans, είναι δυστυχώς όχι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση