78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό horror adventure. Αντιμετωπίστε τις εκδηλώσεις της Παρουσίας, μια απρόβλεπτης, προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης που αντιδρά στον τρόπο του παιχνιδιού σας: δεν θα βιώσετε δύο παρόμοια gameplays.

Είδος:Adventure, Survival Horror
Δημιουργός:Protocol Games
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2021), XboxOne (2021)
80
John-el (PC)
2021-06-08
Με διάρκεια που ξεπερνάει τις 15 ώρες και ένα φινάλε που θα το θυμάστε για καιρό, το Song of Horror θα σας βυθίσει στον κόσμο του και θα σας κάνει να νιώσετε για τα καλά τη σκοτεινή παρουσία του.
80
El "Loco" (Xbox SeriesS/XboxOne)
2021-06-06
Είναι εύκολο να προτείνουμε το Song of Horror στους θαυμαστές του είδους. Είναι αγχωτικό, είναι έντονο και είναι πραγματικά τρομακτικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι διασκεδαστικό όταν το παίζεις.
80
Μάκης Καλόστος (PS4)
2021-06-04
Αν και δεν είμαι λάτρης των survival horror τίτλων, μπορώ να πω με σιγουριά πως το Song of Horror, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θεωρώ πως τόσο οι fan του είδους, όσο και αυτοί που θέλουν να ζήσουν μια τρομακτική εμπειρία, θα πρέπει να δώσουν μια ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5/PS4)
2021-06-02
Τελικά, το Song of Horror είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές ιδέες, που πάσχει εξαιτίας του χειρισμού του και του αδιάφορου σεναρίου αλλά και λόγω μερικών τεχνικών ελλείψεων, όμως καταφέρνει να δώσει μία εμπειρία γεμάτη σασπένς και χορταστικούς γρίφους παλιάς σχολής, και έναν εχθρό με δυναμικού τύπου συμπεριφορά που μας κρατά σε εγρήγορση συνεχώς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση