66 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συναντήστε ξανά τον νεαρό αθλητή πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki και συνεχίστε το ταξίδι του στο τρίτο μέρος αυτής της επιδραστικής σειράς δράσης και περιπέτειας. Ξετυλίξτε το μυστήριο πίσω από τους θρυλικούς καθρέφτες Dragon και Phoenix κυνηγώντας τον αιώνιο εχθρό σας που κρύβεται πίσω από τον φόνο του πατέρα σας: τον Lan Di.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ys Net
Πλατφόρμα:PC, PS4
80
Μίλτος Παγωνίδης (PS4)
2019-11-16
Ακόμα και αν δεν συγκαταλέγεστε στους σκληροπυρηνικούς φαν της σειράς, το Shenmue 3 θα σας προσφέρει απλόχερα μια πιστή, "Dreamcast" εμπειρία. Τίποτε παραπάνω αλλά και τίποτε λιγότερο.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2019-11-14
Αν δεν είσαι ήδη φίλος του franchise και δεν έχεις την παρά μικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να σου προτείνουμε την αγορά του! Διασκεδάσαμε, cringαραμε, αναπολήσαμε και πλέον μπορούμε να πούμε πως ζήσαμε να παίξουμε και το Shenmue 3.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2019-11-12
Ένα νοσταλγικό ταξίδι για τους οπαδούς της σειράς, με gameplay εγκλωβισμένο στο μακρινό παρελθόν.
70
Νικόλαος Σύρπας (PS4)
2019-11-10
Απευθύνεται αποκλειστικά στους βετεράνους της σειράς.
70
Στρατής Ζουμπουλιάς
2019-11-08
Δεν είναι ένα απλό ή εύκολο παιχνίδι για να καταφέρει κάποιος να απολαύσει πλήρως την εμπειρία του και για αυτό ακριβώς τον λόγο απευθύνεται στο κοινό που είναι διατεθειμένο να του δώσει αφοσίωση και χρόνο αλλά και να παραβλέψει τις αδυναμίες του και κάποια από τα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά του.
60
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2019-11-06
Είναι το ίδιο Shenmue και, όσο κι αν αυτό φέρνει κάποια απογοήτευση, φέρνει επίσης νοσταλγία για μια άλλη εποχή του gaming, καθώς και πολλά ζεστά συναισθήματα. Το Shenmue 3 είναι μια ολοκληρωτικά Shenmue εμπειρία, είναι η επιστροφή στο σπίτι και τη θαλπωρή του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
58
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2019-11-04
Υπερβολικά προσκολλημένο στο παρελθόν, η ενδιαφέρουσα ιστορία του Ryo χάνεται μέσα σε έναν κυκεώνα αρτηριοσκληρωτικών μηχανισμών.
50
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2019-11-02
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι δημιουργοί θέλησαν να κρατήσουν το Shenmue 3 όσο πιο πιστό γινόταν στην εμπειρία που πρόσφεραν τα παλιότερα Shenmue, και εν μέρει θα είχε δίκιο. Εντούτοις, στον γράφοντα αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εύκολη δικαιολογία για ένα παιχνίδι με παρωχημένους μηχανισμούς, ελλιπές υλικό και ανούσιες προαιρετικές ασχολίες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση