65 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συναντήστε ξανά τον νεαρό αθλητή πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki και συνεχίστε το ταξίδι του στο τρίτο μέρος αυτής της επιδραστικής σειράς δράσης και περιπέτειας. Ξετυλίξτε το μυστήριο πίσω από τους θρυλικούς καθρέφτες Dragon και Phoenix κυνηγώντας τον αιώνιο εχθρό σας που κρύβεται πίσω από τον φόνο του πατέρα σας: τον Lan Di.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ys Net
Πλατφόρμα:PC, PS4
80
Χρήστος Χατζησάββας
2019-12-20
Όσο κι αν με πικραίνουν τα στραβοπατήματά του, οι σχεδόν 30 ώρες που μου χάρισε, είναι κάτι που δεν θα έδινα πίσω ως αντάλλαγμα για καλύτερα γραφικά ή ομορφότερα μενού. Το Shenmue III είναι αυτό το σπάνιο παιχνίδι, όπου τα βαρετά, συνηθισμένα, καθημερινά πράγματα είναι αυτά που το κάνουν τόσο ξεχωριστό.
80
Μίλτος Παγωνίδης (PS4)
2019-12-18
Ακόμα και αν δεν συγκαταλέγεστε στους σκληροπυρηνικούς φαν της σειράς, το Shenmue 3 θα σας προσφέρει απλόχερα μια πιστή, "Dreamcast" εμπειρία. Τίποτε παραπάνω αλλά και τίποτε λιγότερο.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2019-12-16
Αν δεν είσαι ήδη φίλος του franchise και δεν έχεις την παρά μικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να σου προτείνουμε την αγορά του! Διασκεδάσαμε, cringαραμε, αναπολήσαμε και πλέον μπορούμε να πούμε πως ζήσαμε να παίξουμε και το Shenmue 3.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2019-12-14
Ένα νοσταλγικό ταξίδι για τους οπαδούς της σειράς, με gameplay εγκλωβισμένο στο μακρινό παρελθόν.
70
Νικόλαος Σύρπας (PS4)
2019-12-12
Απευθύνεται αποκλειστικά στους βετεράνους της σειράς.
60
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS4)
2019-12-10
Το Shenmue III αποτελεί ένα όνειρο για τους φανατικούς του franchise, οι υπόλοιποι ας του δώσουν μια ευκαιρία, με επιφύλαξη.
60
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2019-12-08
Είναι το ίδιο Shenmue και, όσο κι αν αυτό φέρνει κάποια απογοήτευση, φέρνει επίσης νοσταλγία για μια άλλη εποχή του gaming, καθώς και πολλά ζεστά συναισθήματα. Το Shenmue 3 είναι μια ολοκληρωτικά Shenmue εμπειρία, είναι η επιστροφή στο σπίτι και τη θαλπωρή του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
58
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2019-12-06
Υπερβολικά προσκολλημένο στο παρελθόν, η ενδιαφέρουσα ιστορία του Ryo χάνεται μέσα σε έναν κυκεώνα αρτηριοσκληρωτικών μηχανισμών.
50
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2019-12-04
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι δημιουργοί θέλησαν να κρατήσουν το Shenmue 3 όσο πιο πιστό γινόταν στην εμπειρία που πρόσφεραν τα παλιότερα Shenmue, και εν μέρει θα είχε δίκιο. Εντούτοις, στον γράφοντα αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εύκολη δικαιολογία για ένα παιχνίδι με παρωχημένους μηχανισμούς, ελλιπές υλικό και ανούσιες προαιρετικές ασχολίες.
40
Marioland (PS4)
2019-12-02
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι το πόσο αναχρονιστικό είναι, που εν τέλει καταντάει κουραστικό και βαρετό. Σίγουρα υπάρχει ένα κοινό γι αυτό, αφού αυτές οι εμπειρίες σπανίζουν στο gaming, αλλά το κοινό είναι περιορισμένο και πολύ εξειδικευμένο. Αυτό που λέμε "niche". Αν ανήκετε σε αυτό το κοινό ή θέλετε μια πιο χαλαρή εμπειρία, το Shenmue 3 δεν θα σας "χαλάσει". Για οτιδήποτε άλλο, προτιμήστε τη σειρά Yakuza.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση