73 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γίνε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon και ξεκίνα ένα νέο ταξίδι στη καινούρια περιοχή Galar, η οποία σε περιμένει για να ξεκλειδώσεις τα θρυλικά Pokémon Zaciana και Zamazenta!

Είδος:RPG
Δημιουργός:Game Freak
Πλατφόρμα:Switch
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2019-11-06
Τα Pokémon Sword &Shield δεν είναι μετριότητες, άσχημα ή χάσιμο χρόνου και είναι άδικο να χαρακτηρίζονται έτσι. Θα μπορούσαν, όμως, να είναι από τα κορυφαία παιχνίδια της σειράς, αν είχαν δουλευτεί λίγο περισσότερο – και αυτή την ευκαιρία την έχασαν οριστικά. Ας ελπίσουμε πως τα επόμενα παιχνίδια θα βρουν ξανά τη θέση που τους ανήκει.
70
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2019-11-04
Η Game Freak παραδίδει το πιο όμορφο παιχνίδι Pokémon. Ο κόσμος του θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των fans, όμως τα ψεγάδια του είναι εμφανή από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ανακυκλωμένα animations, δυσκολία... μαθητικού επιπέδου και περιορισμένο Pokédex.
70
Νικόλαος Δερλός (Switch)
2019-11-02
Είναι πραγματικά κρίμα, γιατί πρόκειται για ένα καλό Pokémon τίτλο, ο οποίος αν έβγαινε στη θέση της έκτης γενιάς για παράδειγμα, θα μιλούσαμε για ένα μικρό αριστούργημα. Από τη μία, λοιπόν, η GameFreak πρέπει να τα ζυγίσει και να κρατήσει όλα όσα έκαναν το Pokémon το franchise που είναι σήμερα. Από την άλλη, η Nintendo νομίζω ότι είναι καιρός να αντιληφθεί ότι διαχειρίζεται έναν ΑΑΑ τίτλο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση