84 Βαθμολόγιο
με βάση 19 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γίνετε Jedi Padawan σε μία νέα ιστορία Star Wars. Μαζέψτε τα κομμάτια του κατακερματισμένου παρελθόντος σας και ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας ως Τζεντάι, αναπτύξτε πανίσχυρες ικανότητες της Δύναμης και τελειοποιήστε τη χρήση του Φωτόσπαθου στην αποστολή σας να φτιάξετε ξανά τους Τζεντάι.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Respawn Entertainment
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (PS4)
2019-11-20
Μετά από πολλά χρόνια ενθουσιάστηκα λαμβάνοντας μέρος σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου sci-fi περιβάλλοντα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές τόσο για το σεβασμό που επέδειξαν σε αυτή τη μεταφορά και ελπίζουμε σε μια αντίστοιχη μελλοντική υλοποίηση.
90
Γιάννης Φανίδης (PS4)
2019-11-18
Η Respawn τα κατάφερε. Παρέδωσε ένα εξαιρετικό single player Star Wars παιχνίδι, 100% πιστό στο franchise με ένα αριστουργηματικό, καλοδουλεμένο σενάριο που λειτούργησε ως βάση για όλο το εγχείρημα.
89
Northlander (PC)
2019-11-16
Ένας εξαιρετικής σκηνοθεσίας Star Wars τίτλος που συνθέτει με μεστό τρόπο πολλές επιτυχημένες συνταγές για να αποκτήσει δική του ταυτότητα.
87
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
2019-11-14
Ένα από τα καλύτερα single-player Star Wars games όλων των εποχών.
85
Dimitris Vlachos (PS4 Pro)
2019-11-12
Η παντελής απουσία των microtransactions και του πληρωμένου περιεχομένου σε συνδυασμό με την διασκεδαστική φύση του τίτλου και την ιστορία του, καθιστά το Fallen Order μια must αγορά τόσο για τους φίλους του Saga όσο και για τους ορκισμένους εχθρούς του.
85
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PC, PS4)
2019-11-10
Πρόκειται για μια χορταστικότατη και πολύ διασκεδαστική, "ορθόδοξη" single player εμπειρία, από αυτές τις πολύ σπάνιες στις μέρες μας, που εύκολα θα μπορούσαμε να προτείνουμε σε κάθε παίκτη. Μακάρι να διαγράψει μια καλή εμπορική πορεία στην αγορά ώστε να δούμε στο μέλλον και άλλες, ανάλογες προσπάθειες από την ΕΑ και τη Respawn.
85
Ελένη Δρίβα (PS4)
2019-11-08
Ένα καλό Star Wars single-player παιχνίδι είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή και το Star Wars Jedi: Fallen Order αποτελεί την καλύτερη προσθήκη του franchise μετά από πολλά χρόνια.
80
Κώστας Φάρκωνας (PS4 Pro)
2019-11-06
Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι είναι ο καλύτερος τίτλος Star Wars που μάς προσέφερε ως τώρα η Electronic Arts (κι ένας από τους καλύτερους... ever με αυτήν την θεματολογία), αλλά και στο γεγονός ότι θα προσφέρει απλόχερα πολλές ώρες ψυχαγωγίας όχι μόνο στους fans της διάσημης σειράς ταινιών, αλλά και στους gamers εκείνους που έχουν αγαπήσει τα Dark Souls, Uncharted και Tomb Raider και πάντοτε σκέφτονταν πώς θα ήταν ένας συνδυασμός τους
80
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2019-11-04
Μετά από αυτή την εμπειρία μπορούμε να μιλήσουμε για δυναμική επιστροφή των Jedi στην gaming κουλτούρα.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2019-11-02
Τελικά, το Star Wars Jedi: Fallen Order πέτυχε. Είναι ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό και καλοσχεδιασμένο παιχνίδι δράσης – περιπέτειας, με υπέροχες, απαιτητικές μάχες και χορταστική εξερεύνηση. Κατάφερε να πάρει στοιχεία από πολλά παιχνίδια και να τα ενώσει με τρόπο που πλέον να έχει δική του ταυτότητα και να μην μοιάζει με αντιγραφή κανενός.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση