67 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γίνε μέλος της μεγάλης παρέας των Mario, Sonic και άλλων φίλων, στη μεγαλύτερη περιπέτειά τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Είδος:Sports
Δημιουργός:Sega
Πλατφόρμα:Switch
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2019-11-10
Το Mario & Sonic at the Olympic Games είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι που αφιερώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Tokyo 2020 με ορισμένους ενδιαφέροντες τρόπους. Τα trivia που είναι σκορπισμένα στον κόσμο μας ωθούν στο να εξερευνήσουμε τον κόσμο για να μάθουμε κάτι καινούργιο, ενώ τα minigames "σπάνε" την μονοτονία με την διάρκεια, την αμεσότητα και την ευκολία τους.
70
Δημήτρης Σαλαμάρας (Switch)
2019-11-08
Το "μαγικό κλειδί" που ξεκλειδώνει τη διασκέδαση του παιχνιδιού είναι η παρέα. Όσοι, λοιπόν, είστε δύσπιστοι πως το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 δεν είναι ικανό να σας διασκεδάσει, κάντε ένα βήμα πίσω. Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι, μοιράστε τα Joy-Cons και ετοιμαστείτε για γέλια μέχρι δακρύων.
69
Braveheart1980 (Switch)
2019-11-06
Είναι ξεκάθαρο ότι, λόγω των χαρακτηριστικών του και παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει ένα διασκεδαστικό single player story mode για έναν παίκτη , έχουμε μπροστά μας ένα τίτλο που δίνει το καλύτερο του εαυτό, όταν παίζουμε με πολλούς μικρούς και μεγάλους συμπαίχτες/αντιπάλους είτε σε online σύνδεση είτε σε τοπικό δίκτυο.
65
Βαγγέλης Λερός (Switch)
2019-11-04
Η χαμηλή του δυσκολία και η ασυνέπεια των μηχανισμών στα σημεία, μαρτυρούν πως ο τίτλος τείνει περισσότερο προς το licensed fan service, παρά την ολοκληρωμένη arcade εμπειρία.
50
Λάμπρος Δημακόπουλος (Switch)
2019-11-02
Αν εξαιρέσεις τον χάρτη του Τόκιο όπου κινούνται οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι με τις πραγματικές τοποθεσίες και βάζει τον παίκτη λίγο στην ατμόσφαιρα της πόλης σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων, δεν κάνει καμία άλλη υπέρβαση. Παραμένει απλά το πιο πρόσφατο, υπεραπλουστευμένο, συνοδευτικό παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων. Μέχρι το επόμενο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση