78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για την ιστορία ενός κοριτσιού και των φίλων της καθώς ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν τι είναι πιο σημαντικό γι' αυτούς.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Gust
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2019-12-08
Είναι ένα RPG που άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στα μεγάλα του είδους, όπως το Final Fantasy και το Xenoblade, και καταφέρνει να εντυπωσιάσει με το βάθος, το περιεχόμενο και το gameplay του.
80
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (PS4)
2019-12-06
Το «Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout» διαθέτει εξαιρετικού κάλλους γραφικά, χαριτωμένους αλλά και ιδιαίτερα σοβαρούς διαλόγους ανάμεσα στην παρέα των φίλων, νοσταλγικό μουσικό θέμα και ένα στιβαρό και ανταποδοτικό gameplay.
80
vassilis_pap (Switch)
2019-12-04
Συχνά έχουμε την διάθεση να παίξουμε κάτι χαλαρό και ευχάριστο και στο κομμάτι αυτό το Atelier Ryza παίζει εντός έδρας. Αν το setting του, σας κάνει κλικ και ψάχνετε κάτι ανάλογο, τότε οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα μαζί σας. Μάλλον έφτασε ο καιρός...
70
Αριστοτέλης Τσουραπάς (PS4)
2019-12-02
Οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης είναι πολλές, δε λείπουν όμως και τα ανιαρά στοιχεία της ιστορίας, ο κάτω του μετρίου οπτικός τομέας και σε μερικά σημεία ο πτωχός σχεδιασμός. Παρ'όλα αυτά, θα προτείναμε σε φανς τέτοιου είδους JRPG να το δοκιμάσουν, όχι όμως και στον καθημερινό gamer.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση