75 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα action RPG που διαδραματίζεται στην Ταϊβάν. Η πλοκή εξελίσσεται γύρω από την Yumo, μια μαθήτρια που μάχεται με την βοήθεια των Guardians ενάντια στα Phantoms που εισέβαλαν στον κόσμο των θνητών.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:WANIN Games, JFI Games, JERA
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch
78
MasterV (Switch)
Nintendo Next
2019-12-10
Το Dusk Diver ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Παρά τα στραβοπατήματα, είναι εμφανές ότι οι δημιουργοί του έβαλαν την ψυχή και την αγάπη τους στο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να ψέξουμε κάτι που προσπαθεί τόσο φιλότιμα. Και που καταλήγει τελικά να αξίζει περισσότερο απ' όσο μας προϊδέασαν τα επιμέρους κομμάτια του.
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Alt-Tab
2019-12-08
Μπορώ να πω με ασφάλεια πως είναι ένας ποιοτικός τίτλος ο οποίος όμως θα μπορούσε να επωφεληθεί από λίγο παραπάνω χρόνο ανάπτυξης και «ζουμί» στον κόσμο του. Προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης και ένα σύστημα μάχης που παραμένει ευχάριστο όσο ξεκλειδώνουμε νέες επιθέσεις και guardians στην ομάδα μας.
75
senior k (PS4)
GameSenpai.gr
2019-12-06
Το Dusk diver είναι ένα πανέμορφο και αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Δεν είναι μεγάλο έτσι ώστε να κουράσει αλλά είναι λίγο απότομο στο τέλος.
75
Ign Staff (PS4)
IGN Greece
2019-12-04
Μία καλή προσθήκη για τους νέους στο είδος των Musou games με έξτρα στοιχεία, που θα μπορούσε να απογειωθεί με λίγη δουλειά παραπάνω.
70
Γιώργος Καμπαλαμπίδης (PC)
JustGamer
2019-12-02
Είναι σίγουρα μία καλή προσπάθεια με πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία για επόμενους τίτλους βιντεοπαιχνιδιών, παρά το μέτριο αποτέλεσμα. Υπάρχει καλό περιεχόμενο με πλήθος πληροφοριών και νοημάτων, τα οποία ωστόσο δεν παρατίθενται εύστοχα στο περιβάλλον ενός παιχνιδιού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση