84 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Luigi είναι καλεσμένος στο ξενοδοχείο Last Resort, αλλά όταν ο Mario και οι φίλοι του εξαφανίζονται ο ήρωάς μας πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους του και να τους σώσει. Χειριστείτε το αναβαθμισμένο Poltergust G-00 για να χτυπήσετε ή να αφανίσετε τις άμυνες των φαντασμάτων ή προσκαλέστε τον Gooigi, έναν καταπράσινο σωσία που μπορεί να βοηθήσει τον Luigi να υπερνικήσει τα εμπόδια που δεν μπορεί να ξεπεράσει μόνος του.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Next Level Games
Πλατφόρμα:Switch
88
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2019-10-12
Είτε πρόκειται για έπαυλη είτε για ξενοδοχείο, το Luigi's Mansion δεν παύει να μας εκπλήσσει, με τη νεότερη προσθήκη να αποτελεί το καλύτερο game της σειράς ως σήμερα.
85
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2019-10-10
Χαμηλώστε (ή κλείστε εντελώς) τα φώτα στο δωμάτιο, χωθείτε κάτω από μια κουβέρτα με το Switch ανά χείρας και αφεθείτε στον κόσμο του στοιχειωμένου ξενοδοχείου Last Resort, απορροφώντας τα φαντάσματα και κρατώντας το χέρι του κατατρομαγμένου Luigi – έτσι, για συμπαράσταση.
85
Braveheart1980 (Switch)
2019-10-08
Με ένα ευρύ φάσμα περιπετειών για να εξερευνήσετε, τόνους από έξυπνα παζλ για επίλυση και μπόλικα φαντάσματα για να κυνηγήσετε, το Luigi's Mansion 3 είναι το μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο entry στην αγαπημένη μας σειρά.
85
Άρης Φουρναράκης (Switch)
2019-10-06
Με το co-op στοιχείο και το multiplayer να ανεβάζουν την διασκέδαση και την διάρκεια στα ύψη, τα όποια μικροπροβλήματα διαθέτει, δεν είναι ικανά να του στερήσουν το χαρακτηρισμό του καλύτερου Luigi παιχνιδιού και ενός από τα καλύτερα Mario-based παιχνίδια.
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2019-10-04
Αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή όλων των κατόχων Nintendo Switch.
80
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2019-10-02
Ένα παιχνίδι τόσο "γλυκό" στο χέρι σου, τόσο όμορφο οπτικοακουστικά και με τόσες πολλές ωραίες στιγμές, που είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις τα "στραβοπατήματά" του, και σε συνδυασμό με την επιλογή για co-op, νομίζω πλασάρεται ως μια ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα οικογενειακό, stress-free παιχνίδι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση