67 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα action-strategy που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους συντελεστές της ταινίας. Με περιορισμένο αριθμό πυρομαχικών θα πρέπει να σχεδιάζετε καλά κάθε ενέργεια και επίθεσή σας, ενώ παράλληλα απαιτείται πολύ καλή στρατηγική για τη διαχείριση του χρόνου. Κάθε κίνηση μοιάζει με σκηνή από την ταινία και κάθε μάχη απαιτεί στρατηγική σκέψη ακριβείας.

Είδος:Action, Strategy
Δημιουργός:Bithell Games
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2020)
70
Magisterex (PC)
2020-06-10
Αν είστε λάτρεις των small scale tactical games ή φαν των ταινιών John Wick, αξίζει να ασχοληθείτε με το John Wick Hex.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2020-06-08
Το video game prequel μιας κινηματογραφικής τριλογίας που μας "άγγιξε" με την δράση του.
68
Ηλίας Αποστολόπουλος (PC)
2020-06-06
Μια τίμια προσπάθεια που φυσικά έχει τις αδυναμίες τις αλλά καταφέρνει με κάποιο μαγικό τρόπο να ενσαρκώσει τη γενική ιδέα του franchise χωρίς πολλά πολλά.
65
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2020-06-04
Ένα ακατέργαστο διαμάντι είναι το John Wick Hex, και μία βάση επάνω στην οποία έχει τα εχέγγυα να χτιστεί ένα εντυπωσιακό και με ακόμα μεγαλύτερο βάθος action παιχνίδι, που θα μπορέσει να μεταφέρει τις φρενήρεις και με αληθοφάνεια σκηνές δράσης blockbuster ταινιών μέσα από τη λογική του turn-based συστήματος μάχης.
60
Στράτος Χατζηνικολάου (PS4)
2020-06-02
Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα να ασχοληθείτε μόνο αν λατρεύετε το συγκεκριμένο είδος και θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι πιο "light" και ταυτόχρονα δύσκολο, οι υπόλοιποι που δεν έχετε επαφή με το εν λόγω genre (όπως εγώ) καλύτερα να προσπεράσετε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση