60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ανοίξτε δρόμο με το σπαθί σας και κάντε ξόρκια σε αυτό το φρενήρες παιχνίδι εξερεύνησης μπουντρουμιών όπου υπάρχουν τέρατα να σφάξετε, παγίδες να αποφύγετε και λάφυρα βελτίωσης για να μαζέψετε. Πού είναι το πρόβλημα; Υπάρχει άλλη μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει το ίδιο - αυτό σημαίνει ότι όποιος φτάσει πρώτος στο τέλος του μπουντρουμιού, ενεργοποιεί μια τελική πρόκληση, η οποία μπορεί να είναι από αγώνας ταχύτητας με σαλιγκάρια έως και αγώνας πάλης σε αρένα, όπου νικήτρια θα είναι μόνο μία ομάδα.

Είδος:Action RPG, Adventure
Δημιουργός:Robot Entertainment
Πλατφόρμα:PC, PS4
70
Χάρης Κωνσταντινίδης (PS4)
2020-01-08
Η εταιρία κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα dungeon game χωρίς να χρησιμοποιήσει ακατάλληλες εικόνες που πλημμυρίζουν από βία και αίμα, ακόμη και χωρίς να "μαυρίσει" τα περιβάλλοντά της. Σίγουρα το παιχνίδι είναι ωραίο και διασκεδαστικό, ειδικότερα αν οι ηλικίες του κοινού ποικίλλουν.
70
Αντώνης Κοντοδήμας (PS4)
2020-01-06
Το ReadySet Heroes είναι ένα dungeon παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, καθώς έχει δικό του χαρακτήρα και αίγλη. Τα γλυκούλια ζωάκια μπορεί να ξεγελούν και να θυμίζουν ένα πιο γλυκανάλατο Dungeons & Dragons, όμως το ReadySet Heroes θα σας διασκεδάσει, είτε παίζετε μόνοι, είτε με παρέα.
50
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
2020-01-04
Ένα μετριότατο family-friendly dungeon crawler που αποτελεί την χειρότερη δουλειά της ταλαντούχας Robot Entertainment.
50
BillyFlo81 (PS4)
2020-01-02
Με δύο μόλις διαθέσιμα modes και γενικά φτωχό περιεχόμενο, ο χρόνος ενασχόλησης μαζί του ενδέχεται να σας φανεί απειροελάχιστος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση