64 Βαθμολόγιο
με βάση 22 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα στρατιωτικό shooter που διαδραματίζεται σε έναν διαφορετικό, εχθρικό και μυστηριώδη ανοικτό κόσμο και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με συνεργατική λειτουργία για τέσσερις παίκτες. Ενώ είστε τραυματισμένοι, χωρίς υποστήριξη και κυνηγημένοι από πρώην μέλη της ομάδας Ghosts, πρέπει να παλέψετε για να επιβιώσετε στο Auroa. Επιλέξτε τους σωστούς συμμάχους και αποφασίστε πώς θα εξουδετερώσετε τον σκληρότερο εχθρό σας.

Είδος:Shooter
Δημιουργός:Ubisoft Paris
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
78
Πέτρος Κυπραίος (XboxOne)
2019-10-20
Το Ghost Recon Breakpoint δεν παύει να αποτελεί ένα αρκετά διασκεδαστικό και εξαιρετικά πλούσιο σε content, tactical shooter, που θα το «εκτιμήσουν» και με το παραπάνω οι φανατικοί φίλοι του είδους.
70
Σταύρος Αντωνόπουλος (PC)
2019-10-18
Προσωπικά εγώ πραγματικά το διασκέδασα και μπορώ να πω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα online modes. Ωστόσο αντιμετώπισα πολλά glitches και bugs που έκαναν την εμπειρία μου αρκετά κουραστική και εκνευριστική σε πολλά σημεία των missions. Ωστόσο το λάθος της εταιρίας είναι ότι το έκανε αποκλειστικά online. Αυτό ήταν όντως ένα τεράστιο σφάλμα.
70
Αντώνης Κοντοδήμας (PS4)
2019-10-16
Αν έχετε τους φίλους σας μαζί, σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο, ενώ έχουν γίνει και σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση της εμπειρίας για έναν παίκτη. Ωστόσο, η τεράστια επανάληψη, τα προβλήματα της ροής και το απαράδεκτο respawn system σίγουρα θα προσπαθήσουν να... εμποδίσουν τη διασκέδασή σας.
65
George Nterilas (PC)
2019-10-14
Ρηχό σε πάρα πολλούς τομείς, δίχως φαντασία και έμπνευση, πνιγμένο στα modes προσπαθώντας να κουκουλώσει ατέλειες μέσω των εκπληκτικών γραφικών του. Σίγουρα θα περάσετε ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας το με τους φίλους σας, αλλά έως εκεί.
60
antonakis1990 (PS4)
2019-10-12
Το Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, είναι ένας τίτλος με μεγάλο Content. Η Ubisoft προσπάθησε να βάλει όσα πράγματα ήξερε σε ένα τίτλο και τελικά κατάφερε να κάνει ότι κάνει ένας νέος επιστήμονας σε όλες τις επιστήμες. Μία κακή μίξη. Υπάρχουν καλά και κακά στοιχεία φυσικά αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα games η αφαίρεση και η απλότητα είναι ότι καλύτερο.
60
Χρήστος Ντίνος (PS4)
2019-10-10
Παρά τα μειονεκτήματά του, και παρόλο που δεν έχει μια συγκεκριμένη και ξεκάθαρη ταυτότητα λόγω των επιλογών που έγιναν, παραμένει μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν ένα open-world single player & co-op shooter, και είναι σε θέση να παραβλέψουν τα αρκετά προβλήματά του.
60
Ηλίας Ιακωβόπουλος (PC)
2019-10-08
Ξεκάθαρα ο ορισμός του ξαναζεσταμένου φαγητού για να βγει και από την μύγα ξύγκι.
60
Γιώργος Οικονόμου (PS4)
2019-10-06
Προς το παρόν, στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορώ να το προτείνω σε κανέναν, όμως μετά από λίγους μήνες και αρκετές ενημερώσεις, ίσως μπορεί να αποτελεί ένα παρεΐστικο παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου.
50
Μιχάλης Βιλιώτης (PC, PS4)
2019-10-04
Ένα κακό "mix and match" στοιχείων από άλλους τίτλους της Ubisoft, που δεν τιμά το όνομα Ghost Recon.
40
Πλάτων Πέππας
2019-10-02
Σίγουρα το franchise έχει δεί και καλύτερες μέρες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση