67 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα στρατιωτικό shooter που διαδραματίζεται σε έναν διαφορετικό, εχθρικό και μυστηριώδη ανοικτό κόσμο και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με συνεργατική λειτουργία για τέσσερις παίκτες. Ενώ είστε τραυματισμένοι, χωρίς υποστήριξη και κυνηγημένοι από πρώην μέλη της ομάδας Ghosts, πρέπει να παλέψετε για να επιβιώσετε στο Auroa. Επιλέξτε τους σωστούς συμμάχους και αποφασίστε πώς θα εξουδετερώσετε τον σκληρότερο εχθρό σας.

Είδος:Shooter
Δημιουργός:Ubisoft Paris
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
78
Πέτρος Κυπραίος (XboxOne)
2019-10-18
Το Ghost Recon Breakpoint δεν παύει να αποτελεί ένα αρκετά διασκεδαστικό και εξαιρετικά πλούσιο σε content, tactical shooter, που θα το «εκτιμήσουν» και με το παραπάνω οι φανατικοί φίλοι του είδους.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2019-10-16
Στην φάση που βρισκόμαστε μιλάμε για ένα παιχνίδι με φανερά προβλήματα που αν αντιμετωπιστούν σύντομα θα καταφέρουν να το σώσουν από ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Το μόνο που ελπίζω είναι να μην το παρατήσουν στην μοίρα του μιας και πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που αδικείται από τα προβλήματά του.
70
Σταύρος Αντωνόπουλος (PC)
2019-10-14
Προσωπικά εγώ πραγματικά το διασκέδασα και μπορώ να πω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα online modes. Ωστόσο αντιμετώπισα πολλά glitches και bugs που έκαναν την εμπειρία μου αρκετά κουραστική και εκνευριστική σε πολλά σημεία των missions. Ωστόσο το λάθος της εταιρίας είναι ότι το έκανε αποκλειστικά online. Αυτό ήταν όντως ένα τεράστιο σφάλμα.
70
admin (Xbox One)
2019-10-12
Το Breakpoint είναι απολαυστικό για όσους από εμάς απολαμβάνουν το multiplayer, έναν ανοιχτό κόσμο με το stealth να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλά για τους υπόλοιπους, ίσως αποδειχθεί μια εμπειρία πιο κοντά σε αυτό που περίμενα. Όντως κάπως μέτριο σε αυτή τη φάση, το παιχνίδι μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον.
70
Παναγιώτης Σαρίδης (PC)
2019-10-10
Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι καινούργιο που θα σου μείνει στο μυαλό. Η γενική εμπειρία ήταν όμως ικανοποιητική.
65
George Nterilas (PC)
2019-10-08
Ρηχό σε πάρα πολλούς τομείς, δίχως φαντασία και έμπνευση, πνιγμένο στα modes προσπαθώντας να κουκουλώσει ατέλειες μέσω των εκπληκτικών γραφικών του. Σίγουρα θα περάσετε ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας το με τους φίλους σας, αλλά έως εκεί.
60
antonakis1990 (PS4)
2019-10-06
Το Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, είναι ένας τίτλος με μεγάλο Content. Η Ubisoft προσπάθησε να βάλει όσα πράγματα ήξερε σε ένα τίτλο και τελικά κατάφερε να κάνει ότι κάνει ένας νέος επιστήμονας σε όλες τις επιστήμες. Μία κακή μίξη. Υπάρχουν καλά και κακά στοιχεία φυσικά αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα games η αφαίρεση και η απλότητα είναι ότι καλύτερο.
60
Χρήστος Ντίνος (PS4)
2019-10-04
Παρά τα μειονεκτήματά του, και παρόλο που δεν έχει μια συγκεκριμένη και ξεκάθαρη ταυτότητα λόγω των επιλογών που έγιναν, παραμένει μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν ένα open-world single player & co-op shooter, και είναι σε θέση να παραβλέψουν τα αρκετά προβλήματά του.
60
Βασίλης Παπαλαγάρας (XboxOne S)
2019-10-02
Το Ghost Recon: Breakpoint, είναι ένας τίτλος ο οποίος πάσχει από «κρίση ταυτότητας«. Ενώ στον πυρήνα του είναι εμφανή τα tactical-shooter στοιχεία του, οι διάφορες προσμίξεις χαρακτηριστικών από τα open world παιχνίδια της Ubisoft, καθώς και η στροφή της σειράς προς MMO και Games as Service χαρακτηριστικά, θέτει πολλά ερωτηματικά, για το τι μέλλει γενέσθαι στην σειρά των Tom Clancy's παιχνιδιών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση