78 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι Yooka και Laylee επιστρέφουν, αυτή τη φορά μέσα από έναν 2D platforming adventure hybrid τίτλο, με τους δύο συμπαθέστατους ήρωες να συνδυάζουν για άλλη μία φορά τις ικανότητές τους, προκειμένου να εξερευνήσουν και να λύσουν τους γρίφους ενός πολύχρωμου – αλλά και επικίνδυνου – τρισδιάστατου κόσμου.

Είδος:Platformer, Puzzle
Δημιουργός:Playtonic Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
85
RooF (Switch)
2019-10-14
Όποιος από τους αναγνώστες έχει τελειώσει με τα platform της Nintendo και με τα 2d Rayman και είναι σε αναζήτηση ενός παιχνιδιού σαν αυτά το οποίο να μην μοιάζει με φτωχό συγγενή τότε δεν πρέπει να χάσει λεπτό. Πρέπει να αγοράσει το Yooka-Laylee and the impossible lair χθες!
84
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2019-10-12
Ιδιαίτερα προσεγμένο, εθιστικό και όσο χρειάζεται δύσκολο, η Playtonic χτύπησε διάνα με την επιλογή της να στραφεί στις 2D ρίζες των platforms.
80
Λεωνίδας Μαστέλλος
2019-10-10
Το Yooka-Laylee and the Impossible Lair μπορεί να δανείζεται πολλά, αλλά τελικά προσφέρει κάτι δικό του. Η δυσκολία του και το απαιτητικό platforming (ειδικά για το 100%, αλλά όχι μόνο) αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, αν και το Impossible Lair λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να αποτρέψει ή να προκαλέσει, πράγμα που αποτελεί ένα πραγματικά επικίνδυνο στοίχημα.
80
Σταμάτης Καράμπογας (PS4)
2019-10-08
Η Playtonic άκουσε και έκανε ένα game αντάξιο αυτών των χαρακτήρων.
75
Μιχάλης Παγκίδης (PS4)
2019-10-06
Η αλλαγή από 3D σε 2.5D είναι άκρως πετυχημένη και θυμίζει αρκετά τα αγαπημένα Donkey Kong Country του Super Nintendo και λίγο Super Mario.
70
Marioland
2019-10-04
Τo Yooka-Laylee and the Impossible Lair είναι μια τίμια προσπάθεια. Ο εκμοντερνισμός αλλά και η στροφή στο 2.5D αποτελούν σωστές κινήσεις, αφού, ας μην κρυβόμαστε, το πρώτο παιχνίδι ήταν υπεβολικά προσκολλημένο στο παρελθόν. Αν θέλετε ένα platformer με "άρωμα" Donkey Kong Country, το Impossible Lair είναι μια καλή indie επιλογή.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (PS4)
2019-10-02
Το Yooka-Laylee and the Impossible Lair αποτελεί ένα θετικό βήμα για την Playtonic, που δείχνει ότι έχει περισσότερο ταλέντο στη δημιουργία δισδιάστατων platforms έναντι των τρισδιάστατων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση