77 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Είναι ένα υπέροχο πρωινό στο χωριό κι εσύ είσαι μια χήνα-τραμπούκος.

Είδος:Puzzle, Stealth
Δημιουργός:House House
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
81
Σταμάτης Καράμπογας (PC)
2020-01-10
Αντάξιος του Snake, η χήνα μας δεν κρύβεται σε χαρτόκουτα αλλά τα καταφέρνει εξίσου καλά στο να μας διασκεδάσει με τις stealth τακτικές της.
80
Ανδρέας Σταυριανουδάκης (PC)
2020-01-08
Το Untitled Goose Game είναι μια ξεκαρδιστική εμπειρία ικανή να σας χαρίσει τουλάχιστον 2-3 ώρες αγνής διασκέδασης χωρίς ωστόσο η κωμική θεματική του να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού προϊόντος.
80
Λεωνίδας Στραβάκος (XboxOne)
2020-01-06
Αν και με την πρώτη ματιά δεν του φαίνεται, το Untitled Goose Game είναι ένα indie παιχνίδι φαινόμενο. Μέσα από την απλότητά του σε όλους του τομείς, καταφέρνει χωρίς να ανακαλύπτει τον τροχό, να προσφέρει απλόχερα διασκέδαση, γέλιο και χαρά.
75
Βαγγέλης Λερός (Switch)
2020-01-04
Το Untitled Goose Game είναι μια ωδή στην απλότητα, η οποία καταφέρνει να το εξυψώνει ή να το χαντακώνει ποικιλοτρόπως. Με στιβαρό gameplay και μοναδικό χαρακτήρα προσπαθεί να αντισταθμίσει την παντελή έλλειψη σεναρίου με μια χιουμοριστική προσέγγιση ενός φαινομενικά ανούσιου, μα εν τέλει ενδιαφέροντος concept.
70
Στρατής Ζουμπουλιάς
2020-01-02
Το Untitled Goose Game είναι ένα "χαλαρό" και "ελαφρύ" παιχνίδι που μπορεί να σας προσφέρει αρκετό γέλιο και διασκέδαση. Η σύντομη όμως διάρκεια του και το γεγονός ότι πολλές φορές πρέπει να κάνετε ίδια και τα ίδια πράγματα μπαίνουν εμπόδιο στην προσπάθεια του να δώσει "κάτι παραπάνω" στον παίχτη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση