77 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ποτέ πριν η προσομοίωση ενός WRC δεν ήταν πιο αληθινή. Νέα off-road εμπειρία σε όλες τις οδικές επιφάνειες, πλήρως επανασχεδιασμένη λειτουργία career, δυναμικός καιρός, 50 ομάδες, 14 χώρες, 100 διαδρομές, εβδομαδιαίες προκλήσεις και λειτουργία eSports. Ο στόχος στην πιο έντονη εμπειρία του WRC είναι ένας: η κορυφή.

Είδος:Racing
Δημιουργός:KT Racing
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
80
Δημήτρης Βούρδας
2019-09-16
Παρότι τα λάθη δεν λείπουν και πολλές φορές είναι εκνευριστικά, δεν τίθεται θέμα ως προς το ότι πρόκειται για την κορυφαία κυκλοφορία της σειράς και καταφέρνει να ανταγωνιστεί στα ίσια και σε πολλά σημεία να είναι καλύτερη από τους πιο δημοφιλείς και ποιοτικούς τίτλους της κατηγορίας.
80
Γιώργος Τσακίρογλου (PS4)
2019-09-14
Το WRC 8 δίχως καμία δόση υπερβολής αποτελεί μία έκπληξη, μία πρόταση που καταφέρνει να πετάξει από πάνω της τα περισσότερα από τα αρνητικά στοιχεία του παρελθόντος και να κάνει μία νέα αρχή. Προβληματάκια σαφέστατα και υπάρχουν, αλλά πλέον η βάση ώστε να προκύψει κάτι ακόμα καλύτερο είναι επιτέλους παρούσα και αναμφίβολα εντυπωσιακή.
80
Άρης Φουρναράκης (PS4)
2019-09-12
Με μια εμπλουτισμένη καριέρα, βελτιωμένα physics και την προσθήκη της δυναμικής αλλαγής του καιρού, το WRC 8 διεκδικεί με άνεση μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία παιχνίδια rally, ενώ είναι σίγουρα το καλύτερο της σειράς μέχρι σήμερα.
79
Σταύρος Αντωνόπουλος (PC)
2019-09-10
Από το "Πω πω μια στροφάρα, έλα Γιώργη!", στην πραγματική ταχύτητα και αδρεναλίνη ενός αγώνα.
75
Κωνσταντίνος Καμινάρης (PC)
2019-09-08
Αποτελεί μια προσθήκη που προσφέρει μια φρεσκάδα στο είδος αλλά και στο ίδιο το franchise.
75
Γιάννης Βανιτσίδης (PC)
2019-09-06
Μετά το διάλειμμα ενός έτους, η Kylotonn Racing ξεπέρασε τον εαυτό της σε πολλούς τομείς και έδωσε μια πιο ολοκληρωμένη και σκληροπυρηνική εμπειρία στο κοινό της, με ίσως τον καλύτερο WRC τίτλο έως σήμερα.
75
Κωνσταντίνος Καραμπιπέρης (XboxOne S)
2019-09-04
Σε τελική ανάλυση το τελευταίο WRC 8 αφήνει θετικές εντυπώσεις. Σε πολλά έκανε 2 βήματα μπροστά όπως σε ένα μέρος των γραφικών, αλλά και με τον έξυπνο τρόπο διεξαγωγής του campaign. Σαν σύνολο αντιμετωπίζει κάποια θέματα ακόμα αλλά αποτελεί πλέον μια στιβαρή εναλλακτική πρόταση με χαρακτήρα για τους φανατικούς οπαδούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ράλι.
70
Χρήστος Παπέλης (PS4)
2019-09-02
Δεν είναι τέλειο, δεν είναι κακό, είναι ο ορισμός του τίμιου. Εξελίσσει το franchise προσθέτοντας νέα στοιχεία, διατηρώντας συγχρόνως την ταυτότητά του, όποια και αν είναι αυτή, ενώ καταφέρνει και διατηρεί και τη θέση του στην racing κοινότητα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση