72 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Κάντε πετάλι σε μια τρελή περιπέτεια με τις Nessa και Demelza, δύο σκανδαλιάρικα κορίτσια που έχουν την αποστολή να εξερευνήσουν τις ακτές του Penfurzy ψάχνοντας έναν χαμένο, θρυλικό θησαυρό.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Foam Sword
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch (2020)
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2020-05-06
Το Knights and Bikes είναι μια περιπέτεια που όσο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο βυθίζει τους παίκτες σε ένα παραμύθι γεμάτο συγκινήσεις. Από εκείνα που είναι στενάχωρο όταν τελειώνουν.
75
Βαγγέλης Λερός (PC)
2020-05-04
Tο Knights and Bikes είναι ένα εξαιρετικό indie game που εστιάζει στην αφήγηση και τη συνεργασία μεταξύ των δύο παικτών που το απολαμβάνουν. Με καλόγουστη αισθητική και χαρακτηριστικό ύφος, αξίζει τον χρόνο σας, ειδικά αν τον μοιραστείτε με κάποιον που αγαπάτε. Η μικρή του διάρκεια και η ευκολία του είναι δυο παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν.
60
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου (PS4)
2020-05-02
Οι μάχες είναι προβλέψιμες και μονότονες, οι γρίφοι διεκπεραιωτικοί, η εξερεύνηση, πέρα από τα εντυπωσιακά τοπία, δεν μεταδίδει τη χαρά της ανακάλυψης. Μόνο ένα σενάριο που καταφέρνει να διατηρήσει τα μυστικά του μέχρι το τέλος (με σημαντικότερο αυτό του πραγματικού ρόλου της Nessa) σε κεντρίζει να ολοκληρώσεις την οχτάωρη διαδρομή του Knights and Bikes και το σώζει, οριακά, απ' το νοσταλγικό σωρό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση