69 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα adventure ψυχολογικού τρόμου εμπνευσμένο από τον κόσμο των ταινιών Blair Witch, που δοκιμάζει τις αντοχές σας στο φόβο και το στρες.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Bloober Team
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
80
Ευγένιος (XboxOne)
2019-09-12
Νομίζω πως τέτοια παιχνίδια μας λείπουν και χρειάζονται για να ξεφεύγουμε από την λύσσα των multis, και για να ταξιδεύουμε σε έναν άλλο κόσμο – καλό η κακό στην προκειμένη φάση.
80
Λεωνίδας Στραβάκος (XboxOne)
2019-09-10
Μπορεί το πρώτο μισό να κινείται σε αργούς ρυθμούς, όμως η τελευταία 1,5 ώρα θα αποτελέσει ότι πιο άβολο και "mindfuck" έχετε δει τελευταία σε παιχνίδι της κατηγορίας. Οι horror fans εννοείται ότι δεν πρέπει να το χάσουν.
70
antonakis1990 (PC)
2019-09-08
Αρκετοί ίσως γκρινιάξουν από την απουσία μάχης αλλά η μαγεία του τίτλου εκεί είναι. Στην ατμόσφαιρα και το σουρεαλισμό που προσφέρει. Το gameplay είναι απλούστατο, κάτι το οποίο πολλές φορές κουράζει. Σώζει τη κατάσταση όμως το σενάριο και ο σχεδιασμός του παιχνιδιού. Μικρής διάρκειας τίτλος που όμως αξίζει.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (XboxOne)
2019-09-06
Το Blair Witch είναι μία εμπειρία που κάθε λάτρης του τρόμου πρέπει να παίξει, χωρίς αμφιβολία: δυσάρεστο, ανυπόφορο, εφιαλτικό, μερικές φορές κόντρα στο gameplay και τη διασκέδαση. Πρόκειται για το πιο τρομακτικό παιχνίδι των τελευταίων χρόνων.
60
Μάνος Βέζος
2019-09-04
Εμφανώς φιλότιμη προσπάθεια που, ταυτόχρονα, έχει αρκετά πράγματα να ζηλέψει από την καλύτερη ισορροπία που βρίσκουμε σε Layers Of Fear και Observer. Σε αυτό το δάσος ο τρόμος είναι σίγουρος. Όλα τα άλλα, τελικά, παραμένουν συζητήσιμα.
55
Petross (PC)
2019-09-02
Το Blair Witch συγκαταλέγεται στις μεγάλες απογοητεύσεις της χρονιάς. Κρίμα...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση