83 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μετά την εισβολή μιας αλλόκοσμης απειλής σε μια μυστική υπηρεσία στη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνετε τον ρόλο της Jesse Faden, που είναι η νέα Διευθύντρια του κτιρίου και ξεκινάτε τη μάχη για να πάρετε υπό τον έλεγχό σας την κατάσταση. Εξερευνήστε έναν τεράστιο τσιμεντένιο ουρανοξύστη με το όνομα «The Oldest House» με το έμπιστό σας Service Weapon στο χέρι, ένα όπλο που αλλάζει σχήματα με υπερφυσικό τρόπο.

Είδος:TPS
Δημιουργός:Remedy Entertainment
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Χρήστος Λιάπης (PS4)
GameOver.gr
2019-09-20
Δεν είναι σε καμία περίπτωση τέλειο, υπάρχουν ορισμένα θέματα που το κρατάνε οριακά μακριά από cult status –αν και αυτά τα πράγματα κρίνονται σε βάθος χρόνου και από πολλούς παράγοντες– αλλά συνολικά πρόκειται για μια απόδειξη πως όχι μόνο θα υπάρχει πάντα χώρος για παιχνίδια σαν το Control, αλλά και πως ποτέ δεν πρόκειται να αντικατασταθούν οι εμπειρίες που έχουν να προσφέρουν οι τολμηροί δημιουργοί και τα story driven παιχνίδια.
90
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
IGN Greece
2019-09-18
Ένα εξαιρετικό story-driven Action-Adventure που θα ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο όσους αρέσκονται στις δημιουργίες της Remedy Entertainment.
90
Ελένη Δρίβα (PS4)
VG24.gr
2019-09-16
Πρόκειται για ένα οπτικό υπερθέαμα δράσης, με άψογο cast, εθιστική εξερεύνηση με νόημα και διασκεδαστική μάχη, που παρά τα προβλήματά του, σαγηνεύει. Με το Control, η Remedy αποδεικνύει πως δεν υπάρχει όμοιά της.
87
Demy (XboxOne)
gameslife!
2019-09-14
Αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα games για το 2019, το οποίο αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας!
85
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
PSaddict.gr
2019-09-12
Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα προσφέρει ευχαρίστηση στους gamers με την ξεχωριστή αισθητική του, τα ιδιαίτερα γραφικά του, το άψογο sound engineering και τις δυνατές τους action στιγμές, μένοντας πίσω μόνο από ορισμένα τεχνικά ατοπήματα (βλ. frame rate), ένα αδιάφορο soundtrack, ένα κυκεώνα από story collectibles, ίδια γκρίζα περιβάλλοντα και ορισμένες απαρχαιωμένες επιλογές στην εξερεύνηση.
85
Σάκης Καρπάς (XboxOne)
Unboxholics.com
2019-09-10
Δεν είναι καλύτερο παιχνίδι από το Alan Wake, αλλά είναι σίγουρα πολύ ανώτερο του Quantum Break. Παρόλο που δεν είχε τις πλάτες κάποιου «οικονομικού γίγαντα» φαίνεται πως είχε την απαραίτητη δημιουργική ελευθερία. Όσοι αρέσκεστε σε τέτοιες μυστήριες και ιδιαίτερες single-player εμπειρίες, το Control δεν πρέπει να το χάσετε!
80
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2019-09-08
Η επιστροφή της Remedy σε υψηλό επίπεδο.
78
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
GameWorld
2019-09-06
Ένα σουρεαλιστικό ταξίδι γεμάτο δράση και περιπετειώδεις στιγμές.
75
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος (PS4, XboxOne)
Busted.gr
2019-09-04
Υπό προϋποθέσεις το Control θα μπορούσε να αφήσει εποχή και είναι στο «χέρι» της Remedy να το διατηρήσει ως franchise, να το εξελίξει και να μας εκπλήξει ευχάριστα.
70
Μάνος Βέζος (XboxOne X)
Enternity.gr
2019-09-02
Μερικές φορές μένει η αίσθηση ότι η δράση είναι λίγο περισσότερη από αυτή που ταιριάζει το θέμα και πως η εξιχνίαση μυστηρίων όχι στη μοίρα που δικαιούται ο κόσμος που έπλασε η Remedy. Αυτό είναι το θέμα με το Control βέβαια. Και την Remedy. Πάντα καταλήγει σε ένα μοναδικό μείγμα, σε μια ισορροπία που λειτουργεί την ώρα που ξεκάθαρα κάτι επιμένει να είναι παράταιρο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση