72 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι δημιουργοί του Until Dawn επιστρέφουν με το The Dark Pictures Anthology, μια σειρά από φιλόδοξα, αυτοτελή, κινηματογραφικά παιχνίδια τρόμου. Στο Man of Medan, το πρώτο παιχνίδι της σειράς, πέντε φίλοι σαλπάρουν σε ένα ταξίδι υποβρύχιας εξερεύνησης. Καθώς η μέρα προχωράει και ξεσπάει καταιγίδα, το ταξίδι τους μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο απόκοσμο.

Είδος:Horror
Δημιουργός:Supermassive Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2019-08-20
Ένα interactive horror game, το οποίο έχει διαρθρωθεί σωστά οπτικά, ακουστικά συγγραφικά, και είναι ικανό να σας προσφέρει άφθονες δόσεις ψυχαγωγίας
80
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2019-08-18
Παρά τα μερικά στραβοπατήματά του, όπως τα υπερβολικά πολλά jumpscares ή το να προδίδει από πολύ νωρίς μέσω των collectables τι συμβαίνει, πιστεύω πως γι' αυτό που πρεσβεύει το παιχνίδι και το στόχο που έχει θέσει να διασκεδάσει τρομάζοντας, είναι μια εξαιρετική horror interactive επιλογή για τους λάτρες του pop-horror genre, που είτε παίξουν μόνοι τους είτε με παρέα, θα τους διασκεδάσει.
80
Στρατής Ζουμπουλιάς
2019-08-16
Ακόμα και αν τα horror games δεν είναι του στυλ σας, δώστε του μια ευκαιρία με φίλους, την αξίζει!
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2019-08-14
Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, είναι ικανοποιητικό, όμως το online multiplayer το ανεβάζει πολλά σκαλιά. Λοιποί adventure developers, κρατήστε σημειώσεις.
73
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2019-08-12
Το δυνατό ξεκίνημα μιας σειράς που φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη μας για ιστορίες τρόμου.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2019-08-10
Παρά τις ατέλειες της ιστορίας και των χαρακτήρων, αλλά και του λειψού τρόμου, το νέο παιχνίδι της Supermassive δείχνει τις προθέσεις της ομάδα και την επιθυμία της για κάτι διαφορετικό.
70
Μάνος Βέζος
2019-08-08
Ο μεγαλύτερος τρόμος στο Man Of Medan είναι ο παίκτης. Για αυτό και μετά τον πρώτο τερματισμό, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει ο παίκτης να κάνει άλλες επιλογές στο κεφάλαιο της επιλογής του και να δει πού θα τον βγάλουν, αλλά να το κάνει όχι μόνο από περιέργεια αλλά και, σε κάποιο βαθμό έστω, από τύψεις. Αν αυτός είναι ο απώτερος σκοπός της ανθολογίας, το Man Of Medan είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.
70
BillyFlo81 (PS4)
2019-08-06
Συνοπτικά με το ατμοσφαιρικό Man Of Medan πήραμε μια πρώτη γεύση και ευελπιστούμε ο τρόμος και το μυστήριο να κυμαίνονται εξίσου στα ίδια επίπεδα και στις υπόλοιπες ιστορίες που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε να διασκεδάσουμε και με αυτές βιώνοντας τις είτε μόνοι είτε με παρέα με συνεταιρικό παιχνίδι.
60
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου (PS4)
2019-08-04
Διστάζω να χαρακτηρίσω την απόπειρα της Supermassive να μας δώσει τη συνέχεια του Until Dawn ως συνολική αποτυχία για δύο λόγους. Αρχικά θα υποθέσω ότι η απόδοση του θα είναι καλύτερη σε αναβαθμισμένες κονσόλες ή σε ισχυρά PC. Όχι πως δικαιολογούνται έτσι τα προβλήματα που θ'αντιμετωπίσουν οι κάτοχοι συμβατικού Playstation, αλλά τουλάχιστον το παιχνίδι ίσως αποτελεί μια ομαλή εμπειρία κάπου αλλού. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα τεχνικά προβλήματα διορθώνονται.
60
Γιώργος Καλλίφας (PS4)
2019-08-02
Αν οι Βρετανοί είχαν κατά νου τη δημιουργία ενός αντίστοιχου των Twilight Zone και Tales from the Crypt στα videogames, o "πιλότος" τους, το πρώτο επεισόδιο στο εγχείρημα αυτό, δεν μας ικανοποίησε. Δεν θα περάσετε άσχημα μαζί του, ειδικά παίζοντας με παρέα, με πίτσες, αναψυκτικά και ποπ κορν στο τραπεζάκι του σαλονιού, σαν να βλέπετε μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία thriller. Αλλά μέχρι εκεί...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση