73 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι δημιουργοί του Until Dawn επιστρέφουν με το The Dark Pictures Anthology, μια σειρά από φιλόδοξα, αυτοτελή, κινηματογραφικά παιχνίδια τρόμου. Στο Man of Medan, το πρώτο παιχνίδι της σειράς, πέντε φίλοι σαλπάρουν σε ένα ταξίδι υποβρύχιας εξερεύνησης. Καθώς η μέρα προχωράει και ξεσπάει καταιγίδα, το ταξίδι τους μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο απόκοσμο.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Supermassive Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5 (2022), Switch (2023), XboxOne, Xbox SeriesX|S (2022)
80
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2022-11-20
Ένα interactive horror game, το οποίο έχει διαρθρωθεί σωστά οπτικά, ακουστικά συγγραφικά, και είναι ικανό να σας προσφέρει άφθονες δόσεις ψυχαγωγίας
80
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2022-11-18
Παρά τα μερικά στραβοπατήματά του, όπως τα υπερβολικά πολλά jumpscares ή το να προδίδει από πολύ νωρίς μέσω των collectables τι συμβαίνει, πιστεύω πως γι' αυτό που πρεσβεύει το παιχνίδι και το στόχο που έχει θέσει να διασκεδάσει τρομάζοντας, είναι μια εξαιρετική horror interactive επιλογή για τους λάτρες του pop-horror genre, που είτε παίξουν μόνοι τους είτε με παρέα, θα τους διασκεδάσει.
75
John-el (PS4)
2022-11-16
Το Man of Medan, παρόλο που πέφτει σε... "τρικυμία" εξαιτίας κάποιων λαθών, καταφέρνει να επιπλεύσει, αλλά όχι αλώβητο. Αποτελεί σίγουρα μια διασκεδαστική εμπειρία και ένα θετικό πρώτο βήμα για το μέλλον της σειράς The Dark Pictures.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2022-11-14
Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, είναι ικανοποιητικό, όμως το online multiplayer το ανεβάζει πολλά σκαλιά. Λοιποί adventure developers, κρατήστε σημειώσεις.
73
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2022-11-12
Το δυνατό ξεκίνημα μιας σειράς που φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη μας για ιστορίες τρόμου.
70
Κώστας Φάρκωνας (PS4)
2022-11-10
Υπήρχε σαφές περιθώριο βελτίωσης σε ορισμένα στοιχεία της (ειδικά στα τεχνικά), όμως είναι χωρίς αμφιβολία μία καλή αρχή για την σειρά The Dark Pictures της Bandai-Namco: ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του πώς μπορούν να διασκεδάσουν το κοινό τέτοια αυτοτελή αλληλεπιδραστικά θρίλερ όταν έχουν δημιουργηθεί με συγκεκριμένες παραμέτρους εξ αρχής. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο!
70
Dimitris Karamanidis
2022-11-08
Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις να παίξεις και να είσαι στην κατάλληλη ψυχολογία, να έχεις δημιουργήσει και την αντίστοιχη κλειστοφοβική ατμόσφαιρα στον χώρο σου και το τραβηγμένο πεντάωρο που θα σου προσφέρει με τα τριάντα ευρώ που μας ζητάει ως αρχική τιμή χαρακτηρίζονται ως αρκετά τίμια.
70
Μάνος Βέζος
2022-11-06
Ο μεγαλύτερος τρόμος στο Man Of Medan είναι ο παίκτης. Για αυτό και μετά τον πρώτο τερματισμό, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει ο παίκτης να κάνει άλλες επιλογές στο κεφάλαιο της επιλογής του και να δει πού θα τον βγάλουν, αλλά να το κάνει όχι μόνο από περιέργεια αλλά και, σε κάποιο βαθμό έστω, από τύψεις. Αν αυτός είναι ο απώτερος σκοπός της ανθολογίας, το Man Of Medan είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.
70
Μιχάλης Παγκίδης (PS4)
2022-11-04
Το Man of Medan της Supermassive Games, κινήθηκε στα ίδια γνώριμα μονοπάτια του Until Dawn, με αποτέλεσμα όσοι έχουν παίξει στο παρελθόν τον τίτλο να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Η ομάδα είναι πολύ διαβασμένη πάνω στο είδος και το υλικό που δημιούργησε για το πρώτο μέρος της ανθολογίας Man of Medan, είναι προσεκτικά φτιαγμένο από horror fans για horror fans.
60
Γιώργος Καλλίφας (PS4)
2022-11-02
Αν οι Βρετανοί είχαν κατά νου τη δημιουργία ενός αντίστοιχου των Twilight Zone και Tales from the Crypt στα videogames, o "πιλότος" τους, το πρώτο επεισόδιο στο εγχείρημα αυτό, δεν μας ικανοποίησε. Δεν θα περάσετε άσχημα μαζί του, ειδικά παίζοντας με παρέα, με πίτσες, αναψυκτικά και ποπ κορν στο τραπεζάκι του σαλονιού, σαν να βλέπετε μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία thriller. Αλλά μέχρι εκεί...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση