65 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.5 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο The Caligula Effect: Overdose βρίσκεσαι στον κόσμο του Mobius, ένα κόσμο που υπάρχει για να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τον πόνο και τα προβλήματα της πραγματικότητας. Πραγματικότητα και φανταστικός κόσμος έχουν μπερδευτεί. Ωστόσο σε αυτόν τον φαινομενικά όμορφο και τέλειο κόσμο κάτι κακό παραμονεύει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Aquria
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5 (2023), Switch
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Alt-Tab
2019-05-06
Αν το σύστημα μάχης ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας τότε ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που διηγείται μια αρκετά διαφορετική και ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι το Persona-clone που ίσως κάποιοι από εμάς ψάχνουν, και με τις αλλαγές που έχουν γίνει κάνουμε λόγο για ένα αρκετά ευχάριστο JRPG.
70
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2019-05-04
Το The Caligula Effect: Overdose δεν είναι ένα κακό παιχνίδι. Διόλου κακό. Μπορεί να προσφέρει υλικό για σκέψη και συλλογισμό τόσο για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, όσο και για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η επίδρασή του όμως θα ήταν πολύ μεγαλύτερη και ουσιαστική αν είχε δοθεί ισόποσα και δίκαια. Αυτό δεν έγινε.
50
Μάνος Βέζος (Switch)
Enternity.gr
2019-05-02
Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα ανάπτυξης προσπάθησε να αμβλύνει προβλήματα της πρώτης έκδοση, τεχνικά και μη, αλλά με τον να κυνηγήσει νέο περιεχόμενο, κάτι που, εδώ που τα λέμε, ακούγεται καλύτερα προς τα έξω, άφησε και πάλι βασικά προβλήματα αδιόρθωτα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση