79 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H Gris είναι μια κοπέλα χαμένη σε έναν κόσμο που η ίδια έχει δημιουργήσει μετά από μια επώδυνη εμπειρία. Το ταξίδι της μέσα στην θλίψη αποτυπώνεται πάνω στο φόρεμά της, το οποίο της χαρίζει ιδιότητες ικανές να την καθοδηγήσουν στην επινοημένη πραγματικότητά της.

Είδος:Adventure, Platformer
Δημιουργός:Nomada Studio
Πλατφόρμα:iOS (2019), PC, PS4 (2019), Switch
83
Braveheart1980 (Switch)
2019-01-14
Ως μία μοναδική εμπειρία ήτοι ως ένα και μόνο playthrough, το GRIS είναι μία από τις πιο καλλιτεχνικές και προκλητικές εμπειρίες που έχω δει στα βιντεοπαιχνίδια. Μακάρι να ακολουθήσει sequel καθώς η μικρή του διάρκεια μας άφησε παραπονεμένους!
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2019-01-12
Αναμφίβολα δεν θα καταφέρει να αγγίξει το ίδιο όλους όσους ασχοληθούν, και η αλληγορική του φύση πιθανόν να αποτρέψει ορισμένους από το να επιχειρήσουν την ανάγνωση μίας ουσιαστικότερης αφήγησης πίσω από τις εικόνες. Ακόμα κι έτσι όμως, ο πανέμορφος κόσμος του Gris είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί αρκετός για να σας πείσει να του δώσετε μία ευκαιρία.
80
Orestis Syrianoglou (PC, Switch)
2019-01-10
Το GRIS λοιπόν είναι ένας διαδραστικός πινάκας ζωγραφικής, που θα σας κάνει να χαλαρώσετε, να νιώσετε, να σκεφτείτε, και να έχετε ένα πολύ δυνατό επιχείρημα γιατί τα Video games είναι έργα τέχνης, το καθένα με το δικό του μήνυμα και την δικιά του ταυτότητα.
80
Ηλίας Αποστολόπουλος (PC)
2019-01-08
Ένα μαγευτικό ταξίδι στα όρια της ανθρώπινης ψυχής.
79
Σταμάτης Καράμπογας (PS4)
2019-01-06
Είναι πραγματικά ένα κρυμμένο διαμάντι που αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της προσοχής σας και θα σας ανταμείψει στο τέλος, και ίσως σας δημιουργήσει ένα obsession για το game.
75
Βάσω Κοζαδίνου (PC)
2019-01-04
Είναι μια ιδέα φρέσκια, η οποία ανοίγει νέους δημιουργικούς δρόμους στη βιομηχανία. Έχει τα ρίσκα του, κι έχει και τα περιθώρια τελειοποίησης του, αλλά έχει να προσφέρει εμπειρίες και στιγμές που όλοι χρειαζόμαστε λίγο ή πολύ.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2019-01-02
Δυστυχώς, θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα, όμως η προσοχή στη λεπτομέρεια του gameplay, τα διασκεδαστικά mechanics και η αξεπέραστη ομορφιά του, σίγουρα αξίζουν τον χρόνο σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση