69 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Toki ξεκινά για μια νέα περιπέτεια. Το cult action/platform game που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα arcades το 1989, επιστρέφει με μια υπέρ-πιθηκοειδή νέα έκδοση, η οποία προσφέρει νέα, ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά και μουσική που ενορχηστρώθηκε ξανά από το μηδέν.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:Microïds
Πλατφόρμα:Switch
75
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου
2018-12-10
Ένα remake που αν και φτιάχτηκε με μεγάλο μεράκι, παραμένει αμετανόητα old school και δεν είναι για όλους.
74
Μίλτος Παγωνίδης
2018-12-08
Το gameplay του είναι αρχαϊκό και αργό ενώ η έλλειψη οποιουδήποτε εναλλακτικού mode σημαίνει ότι θα μπει στο ράφι μετά από 1-2 playthroughs. Σε μια σημαντική πτώση τιμής όμως ή αν είστε φίλος του πρωτότυπου Toki, αξίζει σίγουρα να το δείτε.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-12-06
Το remake του Toki πέτυχε το σκοπό του. Κατάφερε να αναβιώσει ένα ιστορικό παιχνίδι και να τονίσει τα θετικά στοιχεία του, τα οποία παραδόξως στέκονται και σήμερα. Δυστυχώς, τονίζει και μερικά αρνητικά, με την έλλειψη ανανεώσεων στο gameplay.
68
Πάνος Αλεξόπουλος
2018-12-04
Το TOKI είναι δύο πράγματα. Νοσταλγία για τους παλαιότερους που αναπολούν την Amiga, το Atari και τον Commodore τους από τη μία. Μάθημα ζωής για όσους θεωρούν πως τα platformers είναι απλά παιχνιδάκια, δεν έχουν Xbox για CupHead και θέλουν ένα ωραίο challenge.
60
Νικήτας Καβουκλής
2018-12-02
Συνήθως, αφήνουμε την τιμή ασχολίαστη, αλλά τα €29,99 που ζητούνται για κάτι που μπορεί να βρει κάποιος εντελώς δωρεάν σε arcade emulator, δεν συνιστούν απολύτως λογική απαίτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνω των 40 που θα αγοράσουν το Toki, θα ανασύρουν μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις των νεανικών τους χρόνων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση