72 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η δημοφιλής σειρά manga της Shonen Jump έρχεται στη ζωή καθώς οι παίκτες δοκιμάζουν τις ικανότητες αγαπημένων χαρακτήρων όπως Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Tomura Shigaraki και πολλούς άλλους σε αυτό το arena brawler, όπου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στον ήρωα και τον κακοποιό, στο δρόμο προς τη δικαιοσύνη.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:Byking Inc.
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2018-11-06
Είναι εύκολο, άμεσα προσβάσιμο, κατανοητό, όμορφο και άξιο της προσοχής μας. Απευθύνεται κυρίως στους φίλους της σειράς μιας και η ιστορία μας «βουτάει» κατευθείαν στα βαθειά. Όμως το gameplay, οι δυνάμεις, οι ήρωες και τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι αμέσως γνώριμα σε όσους αρέσκονται σε 3D Arena Fighters.
75
Πέτρος Κυπραίος (Switch)
2018-11-04
Μπορεί να μην είναι το καλύτερο στο είδος του, αλλά αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική που σαφώς δεν χάνετε και τίποτα να την δοκιμάσετε, ειδικότερα σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο ενός ακόμη πετυχημένου manga / anime που είναι... Big in Japan!
65
Nicilos (Switch)
2018-11-02
Έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά η τεχνική και εικαστική υλοποίηση δεν το βοηθούν. Δυστυχώς η Ακαδημία Ηρώων θα μείνει μεταξεταστέα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση