90 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πάρτε τον έλεγχο του Astro σ' αυτήν την τολμηρή επιχείρηση διάσωσης του PlayStation VR. Υπολογίστε κάθε σας άλμα με ακρίβεια και εξερευνήστε το περιβάλλον σας προσεκτικά – υπάρχουν πολλά μυστικά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιείτε το σώμα σας για να κρυφοκοιτάξετε γύρω από τις γωνίες και να δημιουργείτε μονοπάτια για να περάσει ο μικρός ρομποτικός σας φίλος.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:JAPAN Studio
Πλατφόρμα:PS4/PSVR
80
Γιώργος Πρίτσκας
Unboxholics.com
2018-12-02
Το Astro Bot Rescue Mission είναι ένα από τα πρώτα αληθινά διαμάντια αυτού του συναρπαστικού νέου μέσου που λέγεται VR.
100
tELeStic
game2.0
2018-10-14
Αν έχετε PS VR, μην χάσετε με τίποτα το Astro Bot. Aν δεν έχετε PS VR, σκεφτείτε να αγοράσετε προκειμένου να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα platformer των τελευταίων ετών.
95
PDS
PS4FORUMS.GR
2018-10-12
Στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών βιώνουμε μια στο τόσο περιόδους που έχουν κάτι το μοναδικό. Αυτές συνοδεύονται από ένα αριθμό ξεχωριστών παιχνιδιών που θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μας. Για πολλούς ήταν το Mario 64 της 3D polygon εποχής, για μένα ήταν το Croc και το Nights into Dreams. Αν μια τέτοια περίοδος είναι αυτή του Virtual Reality σήμερα, τo Astro Bot: Rescue Mission διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια. Και αυτό χάρη στην Team Asobi που εκμεταλλεύεται το νέο μέσο στο έπακρο προσφέροντας αρκετές ώρες original και εφευρετικού παιχνιδιού. Σε αυτό το ''playthrough'' το PSVR καταλήγει στα καλά χέρια.
95
Βασίλης Τατσιόπουλος
VideoGames24
2018-10-10
Το ASTRO BOT Rescue Mission είναι το καλύτερο platformer του PS4 και το καλύτερο παιχνίδι για το PS VR.
90
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
Busted.gr
2018-10-08
Tο Astro – Bot είναι πιθανόν για το Virtual Reality ότι ήταν το Super Μario Bros για το NES. Θα πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους για το τι μπορεί να προσφέρει το VR ως μέσο. Είναι κρίμα που δε θα το παίξουν οι μη κάτοχοι VR. Θα χάσουν.
90
Γιώργος Καλλίφας
GAMEOVER
2018-10-06
To Astro Bot: Rescue Misson είναι η μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη της περιόδου. Μετά από αρκετά μέτρια ή ακόμα και απογοητευτικά παιχνίδια -με την εξαίρεση του Firewall: Zero Hour- η Sony δηλώνει ξανά παρούσα σε ό,τι αφορά το καλό first party software για το PSVR, φέρνοντας ένα παιχνίδι-διαφήμιση για την τεχνολογία, που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.
80
Λεωνίδας Μαστέλλος
enternity
2018-10-04
Ναι το Astro Bot Rescue Mission δεν είναι ο τίτλος που θα αναγκάσει τους πολλούς να αγοράσουν PSVR, όμως σίγουρα αποτελεί την απόδειξη ότι η σωστή και έξυπνη υλοποίηση μπορεί να προσφέρει πολλά και, γιατί όχι, να ανοίξει το δρόμο για πιο «σοβαρές» παραγωγές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση