87 Βαθμολόγιο
με βάση 19 κριτικές
9.5 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Φορώντας για οκτώ χρόνια τη μάσκα, ο Πίτερ Πάρκερ έχει γίνει πια ειδικός στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Νιώστε την πλήρη δύναμη ενός πιο έμπειρου Σπάιντερ-Μαν με μάχη που βασίζεται σε αυτοσχεδιασμό, δυναμικές ακροβατικές κινήσεις, ρευστή μετακίνηση μέσα στην πόλη και αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Δεν είναι πια αρχάριος, αυτός είναι ο πιο έμπειρος Σπάιντερ-Μαν με τον οποίο έχετε παίξει ποτέ.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Insomniac Games
Πλατφόρμα:PS4
90
Κώστας Φάρκωνας
2018-09-20
Πρόταση υπερηρωϊκή, περιπέτεια συναρπαστική, παραγωγή κορυφαία.
90
Dimitris Karamanidis
2018-09-18
Η Marvel έδωσε στη Sony το έργο να δημιουργήσει έναν αποκλειστικό τίτλο Spider-Man και να του δώσει τη φροντίδα που δίνει και στις υπόλοιπες μεγάλες αποκλειστικότητες της και η άποψή μου είναι ότι, μέσω της Insomniac Games, τα κατάφερε εντυπωσιακά και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε, ευτυχώς, και συνέχεια.
90
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-09-16
Η Insomniac Games κατάφερε να σταθεί στο ύψος της και να μας προσφέρει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με super ήρωες και φυσικά το καλύτερο Spider-Man παιχνίδι. Μια υποχρεωτική αγορά για τους fans, μια απαραίτητη αγορά για κάθε κάτοχο PS4.
90
Ελένη Δρίβα
2018-09-14
Το Marvel's Spider-Man αποτελεί το καλύτερο παιχνίδι Spider-Man μέχρι τώρα και όχι μόνο τεχνικά. Με μια επική και συναρπαστική πλοκή που κολακεύει ιδιαίτερα τον αγαπημένο μας υπερήρωα, το εγχείρημα της Insomniac Games διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου superhero παιχνιδιού.
85
Constantinos
2018-09-12
Η άκρατη κινηματογραφικότητα, το καλογραμμένο σενάριο, το διασκεδαστικότατο σύστημα μάχης, οι απαράμιλλοι μηχανισμοί platforming και η πολύπλευρη παραμετροποίηση του Spidey, συνθέτουν μια συμπαγή και συναρπαστική εμπειρία. Αν είστε φαν του Spider-Man, είτε θέλετε (άλλη μία) κορυφαία single-player περιπέτεια για να απολαύσετε στο PS4, το Marvel's Spider-Man είναι απαραίτητη αγορά.
85
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-09-10
Η Insomniac κατάφερε να προσφέρει το πιο άρτιο τεχνικά και από επίπεδο gameplay Spider-Man.
85
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2018-09-08
Μακράν η καλύτερη περιπέτεια του Spider-Man, με μία πανέμορφη ιστορία και ατελείωτη δράση... Α και ιστούς.
80
Μάνος Βέζος
2018-09-06
Το Marvel's Spider-Man της Insomniac Games πετυχαίνει πολλούς στόχους. Γίνεται ο καλύτερος τίτλος Spider-Man που έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μας. Καιρός ήταν. 18 χρόνια περιμέναμε.
80
Θοδωρής Μακρής
2018-09-04
Οι άνθρωποι της Insomniac δηλώνουν οπαδοί του Spider-Man και μόλις το απέδειξαν. Μπορεί να μην εφηύραν ξανά τον τροχό του gameplay, παρέδωσαν, όμως, ένα τελικό προϊόν καλογυαλισμένο, πολύ διασκεδαστικό, τουλάχιστον εντυπωσιακό οπτικά και με αριστοτεχνική εξιστόρηση.
75
Παντελής Δασκαλέλος
2018-09-02
Ένα The Amazing Spider-Man 2 με καλύτερα γραφικά και καλογραμμένο σενάριο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση