71 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Για έξι μήνες είχατε κυριευτεί από έναν δαίμονα και άθελά σας αφήνατε πίσω σας ένα μονοπάτι αίματος στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τώρα είστε ελεύθερος, αλλά δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω στην φυσιολογική σας ζωή. Πρέπει να ενταχθείτε στους Unavowed, μια αρχαία μυστική κοινότητα, η οποία είναι αφιερωμένη στο να σταματήσει το κακό.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Wadjet Eye Games
Πλατφόρμα:PC
80
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-09-04
Το μεγάλο επίτευγμα του Unavowed είναι ο τρόπος που εξανθρωπίζει μια ολόκληρη πόλη που θα εξερευνήσεις και τους κατοίκους της που θα συναναστραφείς: μια Νέα Υόρκη φτιαγμένη από βροχή, φρεσκοψημένα bagels, καλοπροαίρετους αγνώστους και τον περιστασιακό δολοφονικό δαίμονα.
90
Rivereyes
2018-08-10
Γεμάτο καινοτομίες, στιλιστικά άψογο και με γνήσια αγάπη για το μεταμεσονύκτιο, βροχερό μυστήριο της Νέας Υόρκης στην καρδιά του, το Unavowed αποτελεί με διάφορα το εντυπωσιακότερο παιχνίδι περιπέτειας που έχουμε δει μέσα στο 2018. Θιασώτες της κατηγορίας, μην διανοηθείτε να το χάσετε!
85
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
2018-08-08
Πρόκειται για έναν πλήρη, χορταστικό και καλοδουλεμένο τίτλο, που θέτει γερά τις βάσεις για να αποτελέσει την αρχή για μια νέα πενταλογία.
80
Castledoque
2018-08-06
Δεν πιστεύω πως το Unavowed είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει από την Wadjet Eye Games. Για μένα το Resonance είναι το παιχνίδι που κατέχει ακόμα αυτή τη θέση. Είναι όμως πιθανόν το καλύτερο παιχνίδι του σχεδιαστή Gilbert. Κι είναι σίγουρα η πιο άρτια δουλειά που έχει στήσει. Οπωσδήποτε το πρώτο adventure εδώ και πολλά χρόνια με αδιαμφησβήτητο replayability. Απολαύστε το άφοβα. Το τέλος θα σας ανταμείψει!
20
Adventure's Index
2018-08-02
Οι οπαδοί μπαζοπαιχνιδιών τύπου Life Is Strange, The Council κλπ. σίγουρα θα ενθουσιαστούν. Οι υπόλοιποι μπορούν να το αγνοήσουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση