86 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Dead Cells είναι ένα rogue-lite, action-platformer παιχνίδι, εμπνευσμένο από το Castlevania. Το Dead Cells σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ένα πανέμορφο, συνεχώς μεταβαλλόμενο κάστρο ... υποθέτοντας ότι είστε σε θέση να πολεμήσετε τους προηγούμενους κατόχους του.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:Motion Twin
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
90
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2018-08-12
Σε ένα ιδιαίτερα επίφοβο είδος, το πόνημα της Motion Twin ξεπερνάει κατά πολύ τον ανταγωνισμό και αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς και υψηλής ποιότητας εκπροσώπους των roguelikes, κερδίζοντας επάξια μία θέση ανάμεσα στα Binding of Isaac, Rogue Legacy και FTL (για να ονομάσουμε μερικούς από τους λίγους εκλεκτούς).
90
Άρης Φουρναράκης (PS4)
2018-08-10
Το Dead Cells είναι μια ακόμη απόδειξη του τι μπορεί να καταφέρει μια μικρή εταιρία που διαθέτει ταλέντο. Είναι κατά ένα τεράστιο ποσοστό ένα άψογο indie roguelike-metroidvania παιχνίδι, με επιρροές από τα Souls και το The Binding of Isaac.
85
Κώστας Καμινάρης (PC)
2018-08-08
Προτείνεται στους απανταχού οπαδούς του action dungeon crawling παιχνιδιών, μα και στους gamers που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό γενικότερα, αφού η τιμή του είναι αρκετά προσιτή.
85
Michalis Fragkos (PS4 Pro)
2018-08-06
Μη σας ξεγελάει η απλότητά του. Φυσικά πρέπει να διαθέτετε αρκετή υπομονή καθότι σε αρκετά σημεία θα νιώσετε όπως στη σειρά Dark Souls, αφού χάνοντας τη ζωή σας χάνετε τα πάντα και φτου και από την αρχή που λέμε. Πρόκειται για ένα κρυφό διαμαντάκι θα λέγαμε που όμως δεν είναι για όλους.
85
Adhan (PC)
2018-08-04
Εθιστικό, διασκεδαστικό (μερικών εκρήξεων οργής συμπεριλαμβανομένων, βέβαια), με ακριβέστατο έλεγχο και λοξές ματιές προς την φιλοσοφία των Rogue Legacy και Spelunky, μπορεί να σας κρατήσει για ώρες προσκολλημένους στην οθόνη σας. Μέχρι να δείτε το βασικό περιεχόμενό του και αρχίσει η επανάληψη να κουράζει...
80
Allex (PS4)
2018-08-02
Με ποικιλία όπλων και εχθρών, πληθώρα αναβαθμίσεων και στρατηγικών παιξίματος και φυσικά την τυχαιότητα της κάθε πίστας, το μόνο που θα μπορούσε να σας κρατήσει μακριά του είναι το να μην είστε φαν καταστάσεων trial-and-error. Γιατί θα πεθάνετε αρκετά, περισσότερο απ' όσο φαντάζεστε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση