59 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί τρόποι εξερεύνησης αυτού του νησιού. Περάστε ώρες διασκέδασης και ανακαλύψτε κάτι νέο κάθε μέρα. Προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας, τα ρούχα, τα οχήματα και ακόμα και τα κατοικίδια ζώα σας. Καθημερινά δώρα και προκλήσεις σας περιμένουν στο νησί της Kawawii για να εξερευνήσετε περισσότερο έδαφος και να παίξετε μέσω δραστηριοτήτων.

Είδος:Sports
Δημιουργός:BANDAI NAMCO
Πλατφόρμα:Wii, Switch (2018)
70
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (Switch)
2018-09-06
Ένας τίτλος, του οποίου το selling point είναι η πληθώρα των δραστηριοτήτων, αλλά αυτό που θα σας τραβήξει πραγματικά είναι το χαρούμενο περιβάλλον του.
68
Braveheart1980 (Switch)
2018-09-04
Υπάρχει μια εκπληκτικά μεγάλη ποσότητα περιεχομένου για να ανακαλύψετε και να ξεκλειδώσετε, δίνοντας βάθος σε έναν τίτλο που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν ρηχός. Αν έχετε παιδιά πάρτε το με κλειστά μάτια. Αν όχι, παίξτε απλά κάτι άλλο.
40
Λεωνίδας Μαστέλλος (Switch))
2018-09-02
Κουβαλάει πάνω του δυσάρεστες μνήμες μιας εποχής γεμάτης με ανούσιους τίτλους που τελικά κατέκλυσαν τη βιβλιοθήκη του τότε επιτυχημένου εμπορικά Wii και η πιθανότητα αναζωπύρωσης μιας τέτοιας κατάστασης στο Switch είναι το λιγότερο τρομακτική. Τουλάχιστον ο τίτλος της Namco Bandai είναι ειλικρινής και δίνει αμέσως την καλύτερη συμβουλή: Αφήστε τον ήσυχο και Go Vacation.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση