79 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

To Overcooked επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια ιστορία, που μας καλεί να ξανασώσουμε τον κόσμο και να βάλουμε φωτιά στην κουζίνα. Μαζί με τους 5 νέους και πικάντικους Chefs θα τεμαχίσουμε, θα ψιλοκόψουμε, θα τηγανίσουμε και θα σερβίρουμε τα ωραιότερα εδέσματα σε χρόνο μηδέν! Και οι 5 Chefs έχουν style και ικανότητες για να μεγαλουργήσουν.

Είδος:Simulation
Δημιουργός:Ghost Town Games, Team17 Digital Ltd
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
85
Παύλος Κρούστης (PS4 Pro)
2018-08-10
Το Overcooked! 2 έρχεται να φέρει περισσότερο υλικό για το απίστευτα εθιστικό του gameplay, ενώ παράλληλα εξελίσσεται σε διαδικτυακό παιχνίδι, κάτι που του ταιριάζει "γάντι".
80
Βασίλης Γεωργακόπουλος (PS4)
2018-08-08
Η συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες είναι αρκετά πιο δύσκολο έργο απ' όσο ακούγεται αρχικά, μιας και χρειάζεται καλός συντονισμός και συνεννόηση μεταξύ των. Αυτό ακριβώς όμως είναι που δίνει στον τίτλο τη γοητεία του, όχι μόνο για το ότι απαιτεί συνεργασία, αλλά και για το πόσο καλά σχεδιασμένο είναι το σύνολο για να τη φιλοξενήσει και να βάλει όλους τους συμμετέχοντες να ιδρώσουν για να την επιτύχουν, σαν να βρίσκονταν πάνω από κατσαρόλα που βράζει.
80
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (PS4)
2018-08-06
Ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παρεΐστικο game, που επισκιάζεται από τον προκάτοχό του.
80
GLAROS (Switch)
2018-08-04
Το game είναι βελτιωμένο,σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, ειδικά στο Switch, διαθέτει Versus co-op με local/online, Story και Arcade mode, νέους Chef και κουζίνες, εύκολο χειρισμό,έντονο gameplay, πολύ κόψιμο, πολύ τηγάνισμα και σερβίρισμα.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2018-08-02
Ένα sequel με άρωμα DLC και πολλές ευκαιρίες για να ξεδώσετε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση