84 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το τελευταίο κεφάλαιο του επικού παιχνιδιού ολοκληρώνει την ιστορία του χτίζοντας πάνω στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να καταρρέει γύρω σας, πρέπει να αποφασίσετε ποιον θα εμπιστευτείτε, πώς θα προστατεύσετε τους συμμάχους σας και ποιες επιλογές θα κάνετε, καθώς το Σκοτάδι πλησιάζει.

Είδος:Tactical RPG
Δημιουργός:Stoic
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
96
Στέφανος Κουτσούκος
2018-09-10
Το συγκλονιστικό φινάλε μιας τριλογίας χαραγμένης με δάκρυα και ατσάλι στις gaming συνειδήσεις των απανταχού πιστών. Ένα έπος που χρειάστηκε τέσσερα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί και να αποδείξει πως μερικές φορές, αν η θυσία είναι αρκετά μεγάλη,το σκοτάδι μπορεί να συντριβεί.
90
Βασίλης Τατσιόπουλος (Switch)
2018-09-08
Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί, ήρθε ο καιρός να το κάνουν και μπορούν να επιλέξουν το Switch ως πλατφόρμα, μιας και είναι η καλύτερη δυνατή. Αποχαιρετούμε την υπέροχη αυτή σειρά και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα μας φέρει η Stoic στο μέλλον.
85
Αλέξανδρος Κοτροκόης (Switch)
2018-09-06
Παρά το ανεπαρκέστατο ending, εμμένουμε στην αρχική μας γνώμη: "Όσοι πιστεύετε ότι το Α και το Ω ενός καλού τίτλου είναι η ιστορία του, μην τολμήσετε και το χάσετε."
77
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2018-09-04
Το ψηφιακό έπος που μας συντρόφεψε επί μια τετραετία, φτάνει στο τέλος του με χαρμόσυνες τυμπανοκρουσίες.
70
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου (PS4)
2018-09-02
Ακόμα και τα γραφικά, τομέας που τόσο είχαν εντυπωσιάσει τα προηγούμενα επεισόδια, κυρίως με τα, στατικά αλλά εξαιρετικά λεπτοδουλεμένα τοπία τους, εδώ βγάζουν μια αίσθηση προχειρότητας: μια μάχη μεταξύ δύο κολοσσιαίων πλασμάτων κοντά στον πυρήνα της γης που θα έπρεπε να μ'εντυπωσιάσει, με άφησε απορημένο για το τι ακριβώς αναπαριστούσαν οι δύο κινούμενες μουτζούρες που παρακολουθούσα. Έστω κι έτσι, οι δύο προκάτοχοί του, με έδεσαν με τη σειρά επαρκώς, ώστε, από αδράνεια και μόνο, να παίξω το Banner Saga 3 με πραγματικό ενδιαφέρον.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση