71 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

50 χρόνια μετά τα κορυφαία γεγονότα του αρχικού Red Faction, το Red Faction: Guerrilla επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν το ρόλο ενός αντάρτικου μαχητή με το νεοσυσταθέν κίνημα Red Faction και όλοι μαζί μάχονται για την απελευθέρωση από την καταπιεστική δύναμη της Γης. Ο Guerrilla εξακολουθεί να ορίζει τα όρια του παιχνιδιού που βασίζεται στην καταστροφή, με ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο και ένα γρήγορο αγώνα με αντάρτες και πραγματικές φυσικές καταστροφές.

Είδος:TPS
Δημιουργός:Volition, KAIKO
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
Panzerfaust
2018-07-16
Το Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered είναι μια τίμια πρόταση, αν και προφανώς δεν κοιτάει στα μάτια τα σημερινά παιχνίδια δράσης ανοιχτού κόσμου. Αν σας αρέσει το είδος και θέλετε να (ξανα)παίξετε το εξαιρετικό Red Faction Guerrilla, αξίζει την προσοχή σας.
80
Ζώης Μπέκιος–Ζαννίκος
2018-07-14
Ένα "re-mars-tered" Third-person shooter με έντονο nostalgia vibe και τρελό, χαώδες gameplay που μας θυμίζει ότι στην ζωή, η καταστροφή μπορεί να είναι τόσο ευχάριστη όσο η δημιουργία.
75
Κώστας Καμινάρης
2018-07-12
Οι λάτρεις του παιχνιδιού από το παρελθόν σίγουρα αξίζει να ασχοληθούν με την remaster έκδοση, αφού πραγματικά προσφέρει μια πιο βελτιωμένη και διασκεδαστική εμπειρία. Ωστόσο, όσοι θελήσουν να μπουν στον κόσμο του, το remaster της THQ Nordic είναι η καλύτερη επιλογή – πάντα με γνώμονα πως δεν περιμένουμε να αντικρίσουμε κάποια βαθυστόχαστη εμπειρία, αλλά καθαρή, ωμή διασκέδαση, πλούσια σε καταστροφές και χάος.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-07-10
Το Red Faction: Guerilla έχει αρκετά ατοπήματα. Παρόλα αυτά, τα πάντα παραβλέπονται όταν γκρεμίζουμε κτίρια με τη βαριοπούλα μας. Στη remastered έκδοσή του, δεν κάνει πολλά καινούρια πράγματα, είναι όμως αρκετά γυαλισμένο για να μπορεί να παίζεται σήμερα χωρίς να δείχνει πάρα πολύ απαρχαιωμένο.
74
Πέτρος Κυπραίος
2018-07-08
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει κάπως απαρχαιωμένο σε αρκετούς τομείς του gameplay, ωστόσο κατά ένα περίεργο λόγο φαίνεται να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου και αυτό γιατί η άφθονη διασκέδαση που προσφέρει δείχνει να μην έχει «ξεθωριάσει» καθόλου (θα ανατινάξετε και θα καταστρέψετε με την ψύχη σας). Εάν στο παρελθόν δεν είχατε ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά Red Faction, το Re-Mars-tered είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία για να... ξεσπάσετε!
70
Χρήστος Λιάπης
2018-07-06
ο Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered είναι μια κυκλοφορία που δεν έχει να πει πολλά σε αυτούς που έχουν ήδη ισοπεδώσει τον Άρη. Όσοι όμως δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την συγκλονιστική μηχανή φυσικής GeoMod 2.0 ή μετά από τόσα χρόνια τους έλειψε λίγη αγνή καταστροφή, έχει ακόμη κάτι να πει, θα πάρουν φόρα να τα γκρεμίσουν όλα. Το σίγουρο είναι ότι το μόνο που θα στέκεται όρθιο στον Κόκκινο Πλανήτη στο τέλος του παιχνιδιού, θα είναι τα βουνά και ίσως καμιά λάμπα της ΔΕΗ.
60
Παύλος Μεντίζης
2018-07-04
Έχει μπόλικη δράση, πολλές φορές και ασταμάτητη λόγω της φύσης του ανοιχτού κόσμου, πολλές καταστροφές και κατεδαφίσεις και μια καλή ιστορία για να τα υποστηρίξει. Παρόλα αυτά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου των τελευταίων 4-5 ετών. Η μόνη του καινοτομία είναι ότι λαμβάνει χώρα σε έναν άλλο πλανήτη κάτι που όμως του δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία και σε κρατά καθηλωμένο μέχρι να αρχίσει το πιστολίδι που θα σε εκνευρίσει..
55
Πάνος "Calm Dreamer" Αλεξόπουλος
2018-07-02
Tο Red Faction Guerilla Re-Mars-tered δεν είναι ένα κακό παιχνίδι, αλλά δεν είναι και ένα παιχνίδι που έπρεπε να βγει έτσι στην αγορά. Το remastering του ήταν πρόχειρο και αν η THQ ήθελε να συνεχίσει το franchise όφειλε να κάνει ένα remake ώστε να τραβήξει κόσμο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση