72 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr είναι ένα Action-RPG παιχνίδι, το οποίο σπάνια βρίσκεις σε consoles νέας γενιάς. Το πρώτο Action-RPG τοποθετημένο στον 41ο αιώνα σας μεταφέρει σε ένα άλλο επίπεδο με ένα ανοικτό κόσμο παιχνίδι sandbox και μια τεράστια ποικιλία αποστολών, τακτικών και βίαιων αντιπαραθέσεων αλλά και μια μοναδική ιστορία.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:NeocoreGames
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
78
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2018-08-08
Το πρώτο αξιοσημείωτο crash test του πολυαγαπημένου Warhammer 40.000 στα Action RPG βαθμολογείται θετικά.
75
Νίκος Πλωμαριτέλης
2018-08-06
Με μια στιβαρή ιστορία, κάποιες πρωτότυπες ιδέες και με τα βασικά να γίνονται αρκούντως καλά, έχουν κάθε δικαίωμα να στοχεύουν ψηλά. Υπάρχουν όμως και στιγμές που το όραμα ξεπερνάει το ίδιο το έργο, ενώ κάποιες ιδέες για το gameplay δεν υλοποιήθηκαν σωστά και επαρκώς. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να αγαπάμε Neocore, γιατί το μεράκι και η προσπάθεια για πλήρη παιχνίδια, που δε νιώθεις να σε κλέβουν κάθε στιγμή, είναι στοιχεία παρόντα για ακόμα μία φορά.
73
Northlander (PC)
2018-08-04
Παρότι το Inquisitor-Martyr κάνει πολλά πράγματα πολύ σωστά, ο ανεξήγητα βαρύς τεχνικός του τομέας και το gameplay που είναι πολύ περισσότερο ρηχό από ότι πραγματικά φαίνεται του αφαιρούν πάρα πολύ από τη μαγεία. Παρόλα αυτά παραμένει ίσως η καλύτερη υλοποίηση/ένταξη του W40K σύμπαντος στα videogames από πλευράς lore.
60
Μιχάλης Βιλιώτης (PC)
2018-08-02
Ένας ARPG τίτλος που ψάχνει το... action!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση