76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στην καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες σειρές ταινιών της ιστορίας και χτίστε το δικό σας Jurassic World. Αναλάβετε τις επιχειρήσεις του θρυλικού αρχιπελάγους Muertes μετατρέποντας το ήσυχο νησί στην απόλυτη τουριστική ατραξιόν και επαναφέροντας στη ζωή το θαύμα, τη μεγαλοπρέπεια και τον κίνδυνο των δεινοσαύρων.

Είδος:Simulation, Strategy
Δημιουργός:Frontier Developments
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-07-08
Η ποικιλία των δεινοσαύρων, το ευρύ φάσμα από DNA για να συνδυάσουμε, η ελευθερία και η αλληλεπίδραση με ορισμένους μηχανισμούς του παιχνιδιού, και τα σενάρια καταστροφών, συνθέτουν ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους φίλους των ταινιών, και το καθιστούν ως το καλύτερο Jurassic Park-themed παιχνίδι όλων των εποχών.
80
elchrys
2018-07-06
Είναι μια χαλαρωτική εμπειρία με μπόλικους δεινόσαυρους, που σας δίνει την αίσθηση ενός Zoo Tycoon νέας γενιάς παρά ενός παιχνιδιού Sim City. Προσφέρει δεκάδες ώρες διασκέδασης, ανάλογα με το πόσο θα ασχοληθείτε με την επέκταση του πάρκου και την επώαση νέων ειδών δεινοσαύρων. Αν είστε λάτρεις των δεινοσαύρων και των παιχνιδιών αυτού του είδους, το Jurassic World Evolution αξίζει μια θέση στη συλλογή σας.
75
Γιάννης Μοσχονάς
2018-07-04
Μια συναρπαστική εξομοίωση του θρυλικού Jurassic Park.
70
Tsok
2018-07-02
Όμορφο, ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα ρηχό και με αρκετά σοβαρές ελλείψεις. Μπορεί να λάμπει... αλλά δεν είναι χρυσός.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση