78 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γιορτάστε την 30η επέτειο του Street Fighter με το απόλυτο αφιέρωμα στην κληρονομιά της σειράς! Το Street Fighter 30th Anniversary Edition περιέχει 12 κλασικούς τίτλους arcade: Street Fighter, Street Fighter ΙΙ, Street Fighter ΙΙ, Street Fighter ΙΙ: Champion Edition, Street Fighter ΙΙ: Hyper Fighting, Super Street Fighter ΙΙ, Super Street Fighter ΙΙ: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter ΙΙΙ, Street Fighter III: 2nd Impact και Street Fighter III: Third Strike.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:Digital Eclipse
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
90
i-TECH4u
2018-06-20
Η απόλυτη συλλογή για τους fans του Street Fighter και των 2D fighting games γενικότερα.
85
Απόστολος Δρέζος
2018-06-18
εν υπάρχει κανένας λόγος να απουσιάσει η συλλογή από την παιχνιδοθήκη κανενός fan. Όμως, αυτό είναι και το μόνο της μειονέκτημα: ως τέτοια, απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς παίκτες, που ενδεχομένως έζησαν τα παιχνίδια αυτά στην εποχή τους. Για όλους τους άλλους δεν είναι παρά ένα σύνολο από παλιούς, αδιάφορους τίτλους.
85
Γιώργος Νικολαΐδης
2018-06-16
Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το franchise πρόκειται για μια ονειρεμένη συλλογή. 12 παιχνίδια μαζεμένα σε μια άρτια μεταφορά, με διάφορες σύγχρονες πινελιές όπως το online κομμάτι και ένα μάθημα ιστορίας από την Capcom. Όσοι ξοδεύατε κάποτε τα πενηντάρικα στα arcades δε πρέπει να το χάσετε.
80
Demy
2018-06-14
Η συγκεκριμένη συλλογή απευθύνεται καθαρά σε δύο κατηγορίες παικτών, είτε στους μεγάλους fans της σειράς οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί Street Fighter εδώ και χρόνια, είτε σε όσους δεν είχαν την τύχει να δοκιμάσουν ποτέ τους συγκεκριμένους τίτλους, οπότε και τώρα έχουν την καλύτερη ευκαιρία για να το κάνουν.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-06-12
Το μουσείο του Street Fighter είναι μία πολύ αξιόλογη προσθήκη και θα ευχαριστήσει, όπως και η έκδοση στο σύνολό της, κάθε fan.
75
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-06-10
Ακριβή και ίσως περιττή συλλογή για τους PC users. Ιδανική για όσους θέλουν να τα έχουν όλα μαζεμένα και ίσως να δοκιμάσουν και το online mode.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-06-08
Το Street Fighter 30th Anniversary Collection είναι ένα καλό παράδειγμα πραγματικής ψηφιακής συλλογής. Η Capcom παίρνει τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς, τα επεξεργάζεται κατάλληλα και παραδίδει στο κοινό της έναν τίτλο με όλες εκείνες τις ιστορικές αναφορές και τα παραπάνω στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του Ryu.
70
Michalis Fragkos
2018-06-06
Αποτελεί μια καλή αναδρομή από το 1987 έως σήμερα, με πολλές πληροφορίες για τη σειρά, που αν και περιλαμβάνει 12 παιχνίδια της σειράς προσπαθεί να προσφέρει μία ρετρό/arcade ατμόσφαιρα στους οπαδούς της σειράς αλλά και στους νεότερα μυημένους, έχοντας σημαντικά προβλήματα στο online κομμάτι αλλά και στην παρουσίαση του στις τηλεοράσεις της τωρινής εποχής.
70
Παντελής Δασκαλέλος
2018-06-04
Η ποιότητα των περισσότερων τίτλων της συλλογής είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, ωστόσο η επετειακή αυτή κυκλοφορία αμαυρώνεται από την αδυναμία της να μας παρέχει μια ποιοτική online εμπειρία.
70
Νίκος Μπούγας
2018-06-02
Η συλλογή των τριάντα ετών απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Στο κοινό που έζησε αυτά τα παιχνίδια όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, και για λόγους νοσταλγίας θα ήθελε να ξαναπάρει μία μικρή δόση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση