83 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Unforeseen Incidents είναι ένα κλασικό adventure μυστηρίου με πανέμορφα γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι. Αναλαμβάνετε το ρόλο του Harper Pendrell, ενός μάστορα σε μια μικρή πόλη που συναντάει μια ετοιμοθάνατη γυναίκα και άθελά του ανακαλύπτει μια διαβολική συνωμοσία που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Backwoods Entertainment
Πλατφόρμα:PC
90
Fallen Angel
2018-06-10
Είτε σας έχουν λείψει τα παραδοσιακά adventures είτε θέλετε να δείτε τι αγαπήσαν οι παλιοί από το genre, το Unforeseen Incidents είναι η περιπέτεια που θέλατε. Μην το χάσετε!
85
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-06-08
Το Unforeseen Incidents μπορεί να μην κάνει κάτι πρωτοποριακό, αλλά στηριζόμενο πάνω στα παραδοσιακά θεμέλια του είδους μας χαρίζει το καλύτερο point 'n' click που έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό.
84
Στέφανος Κουτσούκος
2018-06-06
Παραδοσιακό, με φούλ άρωμα από δεκαετία '90 και πόστερ "I Want To Believe" στον τοίχο του, στηρίζεται στους δυνατούς γρίφους και την καλλιτεχνική του επιμέλεια προκειμένου να ξεχωρίσει. Εάν το σενάριο του ξέφευγε από την τετριμμένη συνoμωσιολογική παραφιλολογία, θα μιλούσαμε για έναν από τους τίτλους της χρονιάς.
80
Βάσω Κοζαδίνου
2018-06-04
Ναι μεν, ως point n click, δεν ανανεώνει το είδος, ούτε λειτουργεί ως ένα αριστουργηματικό παράδειγμα του είδους, όμως είναι απλά ένα πολύ καλό Point n click παιχνίδι, ειδικά για όσους αγάπησαν και αγαπούν το είδος. Έχει επίσης μια πανέμορφη αισθητική, η οποία δημιουργεί ένα εκπληκτικό κλίμα για τα φθινοπωρινά βραδάκια χαλάρωσης.
75
tELeStic
2018-06-02
Το Unforeseen Incidents είναι ένα indie adventure φτιαγμένο με μεράκι, με όμορφα γραφικά και πλούσια ποικιλία γρίφων. Δείχνει για ακόμη μία φορά ότι οι Γερμανοί ξέρουν από adventure, αν και πιστεύω πως η Backwoods, αλλά και η Daedalic, ακροβατούν ανάμεσα στη θέλησή τους για σενάρια μεγέθους Longest Journey και τη δυνατότητα να παρέχουν τέτοιες αφηγήσεις. Αν σας αρέσουν τα adventure, το Unforeseen Incidents είναι πολύ καλή επιλογή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση