68 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καθοδηγήστε πέντε χαρισματικά παιδιά σε μια ρετρό περιπέτεια γεμάτη δράση και αντιμετωπίστε γρίφους, διάφορα boss και μια στρατιά από ασυνήθιστους εχθρούς –από συμμορίες των δρόμων μέχρι μυστικούς στρατούς και ανατριχιαστικά φαντάσματα– στην προσπάθειά σας να σώσετε τον κόσμο. Το Crossing Souls συνδυάζει μάχες, γρίφους και ελαφριά στοιχεία RPG σε μια top-down εμπειρία, όπου θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιαίτερες ικανότητες και το προσωπικό στυλ μάχης του κάθε χαρακτήρα.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Fourattic
Πλατφόρμα:PC, PS4
75
Θοδωρής Μακρής
2018-05-04
Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε άπαντες gamers, στους νεώτερους για να βιώσουν έναν 16bit τίτλο με τα δεδομένα του σήμερα και στους παλαιότερους για να ξαναπαίξουν εκείνο το αγαπημένο παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
60
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-05-02
Το Crossing Souls είναι άψογα παρουσιασμένο: φανταχτερά pixel-art σκηνικά, εκφραστικοί χαρακτήρες, όμορφα animated ιντερλούδια στο απλοικό στυλ των καρτούν της εποχής και ένα soundtrack από γλυκά, ταξιδιάρικα synths. Ταυτόχρονα είναι και, όπως πολλές παρόμοιες απόπειρες αφύπνισης νοσταλγικών αναμνήσεων, απογοητευτικά ρηχό. Πέρα από το αφηγηματικό κομμάτι το οποίο αρνείται πεισματικά να εντάξει μια πρωτότυπη ιδέα και αρκείται σε ένα συνεχές μπαράζ παραπομπών, η δράση του είναι μάλλον διεκπεραιωτική...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση