89 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze κάνει το ντεμπούτο του στο Nintendo Switch. Οι εισβολείς έχουν εγκλωβίσει το νησί του Donkey Kong σε μια βαθιά κατάψυξη και είναι στο χέρι του Κονγκ να το ξεπαγώσει και να επαναφέρει την τάξη.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Retro Studios
Πλατφόρμα:Switch
95
Michalis Fragkos
2018-05-18
Για όλους όσους έχουν στην κατοχή του το Nintendo Switch και τους φίλους των platform, και όχι μόνο, αποτελεί σίγουρη επένδυση κατά τη γνώμη μου καθότι πρόκειται για ένα άρτιο παιχνίδι.
95
Κώστας Παπαμήτρου
2018-05-16
Ανάμεσα στον κυκεώνα κυκλοφοριών, με πολύπλοκους μηχανισμούς gameplay, μεγάλη έκταση και διάρκεια, χρειαζόμαστε μερικά ποιοτικά platformers που προσφέρουν διασκέδαση και δεν είναι πολύπλοκα. Τα Donkey Kong Country είναι από αυτά τα παιχνίδια – και το Tropical Freeze, αν και παλιά κυκλοφορία, δεν πρέπει να παραλειφθεί από έναν gamer που σέβεται τον εαυτό του, casual ή μη.
95
Dimpap28
2018-05-14
Ένα άρτιο παιχνίδι απ' άκρη σ' άκρη, με εθιστικό gameplay και υπέροχη μουσική που μπορεί να σας συντροφεύσει τόσο στην τηλεόραση όσο και εκτός σπιτιού το ίδιο αποτελεσματικά.
95
Νικόλαος Δερλός
2018-05-12
Έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό platform με ορισμένες ιδέες οι οποίες ακόμα και σήμερα δίνουν την αίσθηση της φρεσκάδας, σε συνδυασμό με έναν πανέμορφο κόσμο, όχι μόνο σε ότι αφορά το σχεδιασμό του, αλλά και στην αλληλεπίδραση αυτού, με τον παίκτη, τον ρυθμό της μουσικής αλλά και το χαρακτήρα μας.
92
i-TECH4u.gr
2018-05-10
Με άψογο χειρισμό και αξιολάτρευτα γραφικά, το Tropical Freeze προσφέρει αγνή platforming διασκέδαση.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-05-08
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Donkey Kong Country: Tropical Freeze είναι ένα από τα καλά platformers της Nintendo.
85
Μίλτος Παγωνίδης
2018-05-06
Το Tropical Freeze αυτομάτως τοποθετείται ανάμεσα στους σπουδαιότερους τίτλους του Switch και αξίζει να βρίσκεται στην συλλογή κάθε κατόχου Switch. Όσοι όμως έχουν ήδη το αντίτυπο τους στην προηγούμενη κονσόλα της Nintendo, μάλλον είναι συνετό να παραμείνουν με αυτό, εκτός και αν θέλουν να παίξουν σε handheld.
80
Λεωνίδας Μαστέλλος
2018-05-04
Μπορεί το Switch να κατακλύζεται ακόμη από ports του Wii U, αλλά η μέχρι τώρα ποιότητά τους δεν δημιουργεί χώρο για ουσιαστικά παράπονα. Και όσο και αν θέλουμε να κοιτάζουμε μπροστά, ένα καλό, παραδοσιακό, hardcore platformer πάντα θα βρίσκει τρόπους να μας κάνει να στρέφουμε τα βλέμματα μας. Το αν αυτό το βλέμμα θα συνοδεύεται πάντα και από την απαραίτητη υπομονή είναι ένα ερώτημα που θα το αφήσουμε για την ώρα αναπάντητο.
80
Λεωνίδας Πάτρας
2018-05-02
Σαν επανακυκλοφορία, το παιχνίδι δεν προσφέρει ουσιαστικό νέο υλικό αλλά είναι ένας εξαιρετικός τίτλος στην κατηγορία του. Εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Switch, ώστε να γίνει μια δυνατή εμπειρία τόσο στην τηλεόρασή σας όσο και φορητά. Σε μια πιο προσιτή τιμή θα ήταν καλή ευκαιρία και για τους παλαιότερους, για να μπουν και πάλι στον ρόλο των αγαπημένων Kong. Όπως και να έχει, είναι μια ακόμη σημαντική προσθήκη στη συλλογή του Nintendo Switch.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση