65 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ταξίδεψε σε Ιαπωνία, Ιταλία, ΗΠΑ και Κολομβία, προσαρμόσου στα αντίστοιχα περιβάλλοντα και εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματά τους για να μεγαλώσεις τη σοδειά σου. Θα ασχοληθείς με κάθε πτυχή των μοντέρνων καλλιεργειών, θα επεκτείνεις τη φάρμα σου και θα φροντίσεις κάθε σπορά ξεχωριστά. Στο δύσκολο έργο σου θα σε βοηθήσουν πραγματικά μοντέλα -εκπληκτικής λεπτομέρειας- γεωργικών οχημάτων και λοιπών μηχανημάτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως DAF, Mitsubishi, Landini και JCB.

Είδος:Simulation
Δημιουργός:Ice Flames
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
68
Τάσος Κωνσταντινίδης (PS4)
GameWorld
2018-05-06
Ικανοποιητικό για τους λάτρεις των farming simulators, ιδανικό για τους πρωτάρηδες, αδιάφορο για το ευρύ κοινό.
67
Gkogkas Antonis (PS4)
CyprusGamer
2018-05-04
Τα γραφικά του παιχνιδιού ήθελαν μεγαλύτερη προσπάθεια από την Ice Games. Παρόλα αυτά αν επικεντρωθεί κάποιος στο επιχειρηματικό κομμάτι του τίτλου η εταιρεία παίρνει άριστα. Αυτός που θα ασχοληθεί με το Farming 2018 θα μάθει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι μία αγροτική εταιρεία.
60
Απόστολος Δρέζος (PS4)
GameOver.gr
2018-05-02
Το εξειδικευμένο της φύσης του, το καθιστά απαγορευτικό για οποιονδήποτε άλλον πέραν των enthusiasts του είδους, στους οποίους προσφέρει ένα πακέτο τίμιο, πλούσιο και ποιοτικό, πλην όμως κατά περιόδους κουραστικό. Φίλοι της αγροτιάς, αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα σας ικανοποιήσει, όλοι οι υπόλοιποι προσπεράστε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση