75 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παίξτε για τη δόξα σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι γνώσεων αποκλειστικά για το PS4, από τη σειρά PlayLink. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα χρειαστείτε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4. Πάρτε μια κινητή συσκευή, επιλέξτε έναν από τους οκτώ διαθέσιμους χαρακτήρες και τραβήξτε μια selife. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπείτε στην Πυραμίδα της Γνώσης, όπου, μαζί με έως και πέντε φίλους σας, θα πρέπει να απαντήσετε σε μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ερωτήσεων και να αγωνιστείτε για να φτάσετε πρώτοι στην κορυφή.

Είδος:Party
Δημιουργός:Wish Studios
Πλατφόρμα:PS4
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-04-08
Το Η Γνώση είναι Δύναμη αποτελεί τον καλύτερο PlayLink τίτλο και ένα παιχνίδι ερωτήσεων πάντα χωράει σε μια παρέα, προτιμήστε το άφοβα.
75
Dimitris Vlachos
2018-04-06
Το παιχνίδι "Η Γνώση Είναι Δύναμη" είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη ιδέα που όμως αρκετά γρήγορα μπορεί να φανεί επαναλαμβανόμενη.
75
Παναγιώτης Τριάντης
2018-04-04
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων που μπορεί να απολαύσει όλη η παρέα. Οι συγκρίσεις με το Buzz γίνονται σχεδόν αυτόματα, χωρίς αυτό να είναι κακό, μιας και καταφέρνει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες μας, με διασκεδαστικό gameplay και μετάφραση/μεταγλώττιση στα Ελληνικά.
70
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2018-04-02
Πολύ αστείο και ευχάριστο για παρέες, καθώς θα ξυπνήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση