84 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Revenant Kingdom είναι η συνέχεια του πολυβραβευμένου Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Έπειτα από ένα πραξικόπημα που ώθησε αυτόν και τους γατοϋπηκόους του στην εξορία, ο King Evan πρέπει να ζητήσει την υποστήριξη των φίλων του και τη μυστηριώδη δύναμη των Higgledies, για να ιδρύσει ένα νέο βασίλειο και να ενώσει τον κόσμο για άλλη μια φορά.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Level-5
Πλατφόρμα:PC, PS4
100
Katri
2018-03-20
Το Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom είναι από τους καλύτερους τίτλους που έχω δοκιμάσει φέτος ξεπερνώντας τις προσδοκίες μου κατά πολύ. Η αγάπη μου για το Studio Ghibli με έφερε κοντά στο universe του franchise αλλά οι πανέμορφες ιστορίες του και οι χαρακτήρες είναι αυτοί που με κράτησαν κολλημένη στην οθόνη.
90
Lnds500
2018-03-16
Το Ni No Kuni II είναι ένα μοναδικό στο είδος του παιχνίδι, πανέμορφο, με εθιστικό gameplay αλλά και τολμηρές προσθήκες και αλλαγές από την Level-5.
85
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-03-14
Έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία, ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι μέσα στους "μοντέρνους" JRP τίτλους, έχουμε και ένα παιχνίδι που προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τα παλιά -και αγαπημένα- στοιχεία του είδους.
85
Γιώργος Τζίτζιφας
2018-03-12
Θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί του είδους.
85
Βαγγέλης Λερός
2018-03-10
Παρά τις μικρές αστοχίες, ξεχωρίζει αμέσως σαν ένα εξαιρετικό, αυτόνομο παιχνίδι ρόλων που δεν φοβήθηκε να ρισκάρει, εισάγοντας φρέσκες ιδέες στην δοκιμασμένη συνταγή της επιτυχίας του Ni No Kuni.
83
Παντελής Δασκαλέλος
2018-03-08
Τα strategy στοιχεία και οι kingdom building μηχανισμοί δίνουν ακόμη μεγαλύτερο "βάθος" στο gameplay, εντούτοις το... αφελές σενάριο και τα κοινότυπα side quests μας αναγκάζουν να τοποθετήσουμε το νέο Ni no Kuni ένα σκαλί πιο κάτω από τον προκάτοχό του.
80
Allex
2018-03-06
Το Ni no Kuni 2 αποδεικνύει ότι δεν είναι εύκολο να γίνεις βασιλιάς, ειδικά όταν πρέπει να λάβεις μέρος σε χλιαρά skirmishes και management διαδικασίες ενός RPG. Είναι όμως εύκολο να χαθείς στον πανέμορφο κόσμο του παιχνιδιού και δεν καταντάει ποτέ βαρετό να κατατροπώνεις εχθρούς με το άμεσο, γρήγορο και αρτιότατο σύστημα μάχης του.
80
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-03-04
Το Ni No Kuni II δεν καινοτομεί, παίζει συνεχώς σε ασφαλή μονοπάτια, χωρίς διάθεση να παρεκκλίνει από αυτά, αλλά ουσιαστικά αυτή είναι και η γοητεία του.
75
Δημήτρης Σαλαμάρας
2018-03-02
Όσοι λατρέψατε το πρώτο κεφάλαιο της σειράς, σας εγγυώμαι πως το δεύτερο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, ενώ όσοι δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν, τώρα ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία.
70
Μάνος Βέζος
2018-03-01
Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει γερό θεμέλιο για το επόμενο βήμα, budget επιτρέποντος, το οποίο ομολογούμε πως προσμένουμε. Διότι, παρά την εγγενή του αφέλεια, παρά τα στραβά του, το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom αδυνατεί να μη φτιάξει το κέφι του παίκτη. Λόγω χαρακτήρα. Είναι κι αυτό κατόρθωμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση