45 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παγιδευμένοι σε μια εχθρική περιοχή, εσείς και οι σύντροφοί σας είστε περικυκλωμένοι από παντού. Μόνο η ψυχραιμία μέσα στη φωτιά της μάχης θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση της αποστολής – οπότε πάρτε μία ποικιλία από καραμπίνες, πιστόλια και αυτόματα όπλα, βρείτε κάλυψη και κάντε κάθε βολή να μετράει.

Είδος:FPS
Δημιουργός:Supermassive Games
Πλατφόρμα:PS4/PSVR
65
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
2018-03-12
Είναι ευχάριστο ότι η Supermassive Games δε το πήγε εκ τους ασφαλούς και βάσει δημοφιλίας αλλά μας έφερε κάτι διασκεδαστικό που μπορούν να το παίξουν όλοι χωρίς Motion sickness. Με την καλή παρουσίασή του και το chapter select είναι φτιαγμένο για να το παίζουμε συχνά και όχι μία φορά μόνο, που διαρκεί το σχετικά διασκεδαστικό αλλά και σχετικά μικρό campaign (3 – 4 ώρες περίπου).
50
Παναγιώτης Τριάντης
2018-03-10
Με διάρκεια μόλις δύο ωρών στο κύριο κομμάτι του παιχνιδιού, τη συνεχή προβολή του χαρακτήρα μας σε τρίτο πρόσωπο που κυριολεκτικά μας βγάζει εκτός κλίματος εικονικής πραγματικότητας και την περιορισμένη κίνηση, ο τίτλος είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
40
Γιώργος Καλλίφας
2018-03-08
Το Bravo Team δεν είναι ένα παιχνίδι που θα προτείναμε παρά μόνο σε κάποια σημαντική πτώσης τιμής και αν έχετε online παρέα. Υπάρχουν εκεί έξω πολλά και πολύ καλύτερα παιχνίδια για το PSVR και στην κατηγορία των shooters (Farpoint, Doom VFR) αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη.
40
Παντελής Δασκαλέλος
2018-03-06
Η χειρότερη στιγμή της Supermassive Games.
40
BFmarvog
2018-03-04
Το Bravo Team VR δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αυτό που περιμένουνε οι fans των actions fps μαζί με τους υποψήφιους αγοραστές και τους κάτοχους του PSVR Aim Controller. Είναι απλώς το δεύτερο σερί παιχνίδι της Supermassive Games για το Playstation VR που δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.
20
Μάνος Βέζος
2018-03-02
Ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να αναγνωρίσει κανείς στην Supermassive είναι πως, παρά την ξεκάθαρα απογοητευτική εκτέλεση, προσπάθησε τουλάχιστον να αποφύγει την πεπατημένη. Βέβαια τα παράσημα κερδίζονται στο πεδίο της μάχης, όχι στη θεωρία. Και στο πεδίο της μάχης ο τίτλος του παιχνιδιού περνιέται και για αυτοσαρκασμός.
60
Τάσος Μελεμενίδης
Ο τωρινός Deadpool είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα της σύγχρονης ποπ κουλτούρας που αναγνωρίζει τον διττό του ρόλο, του πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα του σχολιαστή όσων συμβαίνουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση