74 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πολεμήστε για τη δόξα σε παλαβά μίνι παιχνίδια που παρουσιάζονται από έναν παμπόνηρο οικοδεσπότη - όλα μέσα από τη σειρά PlayLink για το PS4.

Είδος:Party
Δημιουργός:NapNok Games
Πλατφόρμα:PS4
80
Θάνος Τσομπάνης
2018-04-14
Πρόκειται για ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλη την οικογένεια, αλλά και για μια παρέα που θα μαζευτεί σε ένα σπίτι και θέλει να διασκεδάσει λίγη ώρα πριν την έξοδο ή πριν παρακολουθήσει μια ταινία. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλούστατος, τα παιχνίδια είναι υπέρ-αρκετά και το gameplay απολαυστικά και -κάποιες φορές- ξεκαρδιστικό.
80
Μίλτος Παγωνίδης
2018-04-12
Θα το εκτιμήσετε δεόντως αν συγκεντρώνεστε συχνά με τους φίλους σας. Δεν έχει και την ατελείωτη αντοχή στον χρόνο αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το διασκεδάσετε με την ψυχή σας.
80
Βαγγέλης Λερός
2018-04-10
Τεχνικά και αισθητικά αξιοπρεπέστατο και με την Ελληνική γλώσσα να προσδίδει σημαντικά στο συνολικά άριστο presentation, προτείνεται ανεπιφύλακτα σε παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν παίζοντας κάτι αστείο, ευχάριστο και προσιτό σε όλους.
75
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-04-08
Το Frantics αποτελεί άλλη μία καλή προσθήκη στη σειρά PlayLink. Εύκολα προσβάσιμο, γρήγορο και διασκεδαστικό καταφέρνει να απασχολήσει άνετα μια παρέα μικρών ή μεγάλων φίλων, καθώς θα γοητεύσει με τα γραφικά και την πετυχημένη ελληνική μεταγλώττιση του.
72
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2018-04-06
Καταπληκτικό για ανταγωνιστικές παρέες, ενώ φέρει συνεχείς ανατροπές και ξεκαρδιστικό gameplay.
70
Dimitris Karamanidis
2018-04-04
Τα διασκεδαστικά mini-games, ο ανάλαφρος χαρακτήρας του παιχνιδιού και ο κατά βάση απροβλημάτιστος χειρισμός από τη κινητή συσκευή μας αναγάγουν του Frantics σε μία αξιόλογη επιλογή αλλά και σε ένα παράδειγμα για το πόσο ευχάριστο χρόνο, ανεξαρτήτου διάρκειας, μπορεί να προσφέρει το PlayLink γενικότερα όταν χρησιμοποιηθεί σωστά.
60
Μάνος Βέζος
2018-04-02
Σε γενικές γραμμές το Frantics δεν πρόκειται να ξεχωρίσει για τις ισορροπίες του ή τα ευφάνταστα και πρωτότυπα mini games του, είναι όμως καλός εκπρόσωπος της ιδέας πίσω από τη σειρά PlayLink, ό,τι πρέπει για την κατάλληλη παρέα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο τεχνικό ζήτημα που να δημιουργεί κίνδυνο απογοήτευσης πάνω στη βράση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση