72 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδυάζει το gameplay του Bridge Constructor με αυτό του Portal. Ως νέος υπάλληλος της Aperture Science Enrichment Center, πρέπει να φτιάξετε γέφυρες και να τοποθετήσετε portals στα σωστά σημεία των levels, ώστε τα οχήματα να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Είδος:Puzzle, Simulation
Δημιουργός:ClockStone
Πλατφόρμα:Android, iOS, PC, PS4 (2018), Switch (2018), XboxOne (2018)
80
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (PS4)
2018-10-06
Δεν είναι το Portal 3 που περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, αλλά παραμένει ένα πολύ διασκεδαστικό puzzle game.
75
Κυριάκος Στεργιάδης (PC)
2018-10-04
Το Bridge Constructor Portal προσφέρει μια ευχάριστη puzzle πρόσκληση, παίρνοντας την κλασσική φόρμουλα των Portal και συνδυάζοντας τη με την κατασκευή γεφυρών. Μπορεί η δυσκολία να κλιμακώνεται απότομα, ιδιαίτερα αν θέλετε να την ανεβάσετε με περισσότερα αμαξίδια, τα physics να μην είναι τέλεια και η φαντασία των επιπέδων να μην είναι εξίσου κλιμακωτά ευφάνταστη, όμως δεδομένου της ιδιαίτερα χαμηλής τιμής και το ότι είναι ένα γλυκό σφηνάκι με γεύση Portal, σκεφτείτε το να ασχοληθείτε. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για τις φορητές/mobile εκδόσεις του.
62
Χρήστος Αντωνιάδης (PC)
2018-10-02
Δυστυχώς είναι ένα reskin των κλασσικών Bridge Constructor, αλλά θα είχε την ευκαιρία όχι μόνο να ακούγεται και να έχει την εμφάνιση του Portal, αλλά και τι το έκανε πάνω από όλα διασκεδαστικό. Δεν είναι άσχημος τίτλος, αλλά θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ περισσότερο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση