83 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Είστε η Robin, μια μηχανικός που προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά ενός πλανήτη που πεθαίνει. Εξερευνήστε ένα μεγάλο κόσμο γεμάτο με περίπλοκα παζλ, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και απειλητικά bosses σε ένα όμορφο Platformer που διηγείται μια ιστορία για την πίστη, τον σκοπό και την πρόκληση να βοηθάς τους ανθρώπους.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:Joakim Sandberg
Πλατφόρμα:PC, PS4, PSVita
90
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-02-06
Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεμάτο ψυχή, που ξεχειλίζει από ποιότητα και μεράκι σε κάθε έκφανση της pixel-art αισθητικής του, με ομαλότατο animation που αποδίδει πειστικότατα τις θεατρικές εκφράσεις των χαρακτήρων, ιδιαίτερα στα πάμπολλα καλοσκηνοθετημένα cutscenes του, ενώ ακόμα και η απλή ατμοσφαιρική μουσική που συνοδεύει τη περιπέτεια (από δικές του συνθέσεις – ο άνθρωπος είναι πολυπράγμων) κατορθώνει και βάζει τον παίκτη για καλά στο κλίμα του παιχνιδιού.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-02-04
Σε γενικές γραμμές, το Iconoclasts δεν είναι τίτλος που θα λάμβανε υποψηφιότητα για παιχνίδι της χρονιάς. Τα γραφικά του, οι μηχανισμοί του, και οι επιρροές του συνθέτουν ένα Metroidvania που δεν θα ξεχωρίσει εύκολα αλλά σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή μας. Θα αποτελέσει εύκολα μια ευχάριστη ασχολία, ειδικά αν προτιμήσουμε την έκδοση του PSVita για να παίζουμε είτε στο κρεβάτι, είτε οπουδήποτε μακριά από την οθόνη ενός υπολογιστή.
80
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-02-02
Παρόλα τα θέματά του, το Iconoclasts δεν παύει να αποτελεί μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα metroidvania πρόταση, που κάνει τη διαφορά κυρίως επειδή ενσωματώνει χαρακτήρες με προσωπικότητα που δημιουργούν αβίαστα ενδιαφέρον γύρω από τη μοίρα τους, στοιχείο ιδιαιτέρως σπάνιο για το είδος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση