75 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το .hack // G.U. Last Recode είναι η επιστροφή της τριλογίας .hack // G.U.! Επέστρεψε στο "The World", καθώς ο Haseo ακολουθεί το Tri-Edge στο .hack // G.U. Last Recode, με βελτιωμένα γραφικά, βελτιωμένο gameplay και ολοκαίνουργια modes! Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει και τα 3 πρωτότυπα .hack // G.U. παιχνίδια, Rebirth, Reminisce και Redemption, όλα πλήρως remastered.

Είδος:RPG
Δημιουργός:CyberConnect2
Πλατφόρμα:PC, PS4
80
Παντελής Δασκαλέλος
2018-02-06
Το .hack//G.U. Last Recode είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες HD συλλογές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αλλά και μια από τις ελάχιστες που έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης λαμβάνοντας υπόψη μας το πόσο δυσεύρετες είναι πλέον οι πρωτότυπες εκδόσεις των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται εδώ.
75
George Bosnakis
2018-02-04
Ένα όμορφο remaster με κάποια στοιχεία που ίσως να κουράσουν όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό το gameplay. Αξίζει όμως μια ευκαιρία, ενώ σίγουρα δε θα απογοητεύσει τους λάτρεις του είδους, καθώς η ιστορία, το gameplay και η προσθήκη του volume 4 κρατούν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
70
Γιάννης Μοσχονάς
2018-02-02
Εκτιμούμε ότι το .hack//G.U. Last Recode είναι ένα πακέτο μάλαμα, μια τετραλογία παιχνιδιών ουσιαστικά με άπειρη δράση και πλούσιο σενάριο. Παρά το φτιασίδωμα, δεν μπορεί να καλύψει τα χρονάκια που κουβαλά στην πλάτη του, παραμένει όμως μια απολαυστική επιλογή. Η δομή του ταιριάζει γάντι στο φλέγον ζήτημα που αποτελεί τον πυρήνα του, την ενίοτε προβληματική συνύπαρξη εικονικής και αντικειμενικής πραγματικότητας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση