80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Από τη Γη στο Πουθενά και ακόμα παραπέρα και στον ρυθμό μιας εκπληκτικής μουσικής, αυτή η σειρά των πέντε επεισοδίων, σας βάζει στον ρόλο του Star-Lord σε μια αυθεντική περιπέτεια με τους Φύλακες του Γαλαξία.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Telltale Games
Πλατφόρμα:Android, iOS, PC, PS4, XboxOne
85
Παντελής Δασκαλέλος
2018-04-06
Το Guardians of the Galaxy παρουσιάζει κάποια ζητήματα τεχνικής φύσεως και διακρίνεται για το απλοϊκό gameplay του, αλλά αποτελεί μια από τις καλύτερες δουλειές της αμερικανικής εταιρείας σε ότι αφορά το storytelling. H μαγευτική ιστορία που διηγείται την μια στιγμή θα σας κάνει να γελάσετε και την άλλη να κλάψετε.
80
tELeStic
2018-04-04
Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Guardians of the Galaxy Telltale αν σας αρέσουν οι Guardians of the Galaxy. Αν, όμως, δεν είστε φαν των συγκεκριμένων ηρώων, μάλλον θα σας μείνει μόνο η γεύση του μέτριου gameplay. Ξεκινήστε καλύτερα από τις ταινίες και εάν δείτε ότι σας αρέσει το concept και οι χαρακτήρες, ορμήστε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα το απολαύσετε, παρόλα τα προβλήματά του.
75
Λεωνίδας Στραβάκος
2018-04-02
Κερδίζει επάξια τον τίτλο ενός απ' τους καλύτερους storytellers στο χώρο και παράλληλα αποδεικνύει ξανά ότι διαθέτει αστείρευτο χιούμορ. Διαχειρίζεται άψογα τις εναλλαγές από το δράμα προς το αστείο κι' αντίστροφα, χωρίς να αφήνει περιθώρια να καθορίσει ένα εκ των δυο το παιχνίδι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση