77 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Tο Call of Duty επιστρέφει στις ιστορικές του ρίζες... Ετοιμάσου να βιώσεις μια νέα συναρπαστική εμπειρία από την Sledgehammer που τοποθετεί το Call of Duty στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τις παραλίες της Νορμανδίας μέχρι το δάσος Hürtgen αναλαμβάνεις το ρόλο ενός νέου στρατιώτη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κόλαση του πολέμου. Ζήσε μια νέα δραματική ιστορία που αναδεικνύει τις πιο τραγικές και δραματικές στιγμές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Είδος:FPS
Δημιουργός:Sledgehammer Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
88
Μίλτος Παγωνίδης
2017-11-20
Η εμπειρία κρίνεται πληθωρική, εντυπωσιακή και μια... από τα ίδια αλλά στην περίπτωση του Call of Duty WWII, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
85
Κώστας Βλάχος
2017-11-18
Το υπερπλήρες πακέτο του Call of Duty: WWII προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό campaign, ένα ιδανικό co-op και μια multiplayer εμπειρία που πατά στα ποιοτικά στάνταρ που γνωρίζουμε. Αυτή τη φορά, μείναμε ικανοποιημένοι και από τα τρία κομμάτια που απαρτίζουν τον τίτλο, ενώ η χρήση του νοσταλγικού παράγοντα λειτούργησε θετικά. Το προτείνουμε σε όλους τους φίλους της σειράς.
80
Dimitris Karamanidis
2017-11-16
Το Call of Duty: WWII προσγειώθηκε από το διάστημα που ταξίδευε τα προηγούμενα χρόνια στο πλανήτη γη και αυτό το βοήθησε να εκτοξευθεί ξανά. Όσοι λοιπόν είχατε ξενερώσει ελαφρώς από τη τροπή των τελευταίων COD και κοιτούσατε με δισταγμό το WWII, θα σας προτείνω να ορμήσετε στη μάχη άφοβα και δεν θα απογοητευτείτε.
80
Χριστιάνα Θάνου
2017-11-14
Η Sledgehammer Games κατάφερε να μας παρουσιάσει έναν τίτλο Call of Duty που φαίνεται πως έχει πέσει πολλή δουλειά. Με θέμα ένα πραγματικό γεγονός και όχι μελλοντικές υποτιθέμενες καταστάσεις, η developer εταιρεία έχει βασιστεί στο παρελθόν, στην πραγματικότητα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έχει μεταφέρει με σεβασμό τα γεγονότα.
80
Μιχάλης Βιλιώτης
2017-11-12
Το Call of Duty WWII κάνει μια θετική επιστροφή στις ρίζες του παιχνιδιού. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τέλεια, αλλά όταν τα τελευταία χρόνια ασχολείσαι με το πως θα κάνει δεκαπλό άλμα ο χαρακτήρας, ξεχνάς τα βασικά. Η ενασχόληση με τον συγκεκριμένο τίτλο ήταν διασκεδαστική και παρά τα μικρά flaws, θα εξακολουθώ να επισκέπτομαι το multiplayer για μερικά games.
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2017-11-10
Το πιο αξιόλογο και ολοκληρωμένο πακέτο Call of Duty των τελευταίων χρόνων. Επιστροφή στις ρίζες της σειράς και στο gameplay που όλοι αγαπήσαμε, προτιμήστε το άφοβα.
78
Κώστας Καλλιανιώτης
2017-11-08
Η Activision/Sledgehammer φαίνεται να κερδίζει το "στοίχημα" της επιστροφής στο παλιό κι αγαπημένο setting του franchise, αλλά μάλλον όχι με τον εκκωφαντικό τρόπο που ήλπιζε (κι εμείς μαζί βέβαια, ως παλαιοί φανς της σειράς).
75
Θάνος Τσομπάνης
2017-11-06
Η αλλαγή του setting ήταν σοφή επιλογή και "έσωσε" το παιχνίδι για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό. Στην τελική, αυτή είναι η αίσθηση που αφήνει το Call of Duty WWII. Δεν είναι κάτι κακό, δεν θα περάσει κανείς άσχημα μαζί του, αλλά είναι κάτι το οποίο έχουμε ξαναδεί πολλές φορές -από το campaign και τα zombies μέχρι τους πρώτους μήνες ισορροπημένου multiplayer που αργότερα γεμίζουν lootboxes με δυνατότερα όπλα- και μάλιστα, με καλύτερη απόδοση.
70
Λεωνίδας Στραβάκος
2017-11-04
Μπορεί το campaign ως απόδοση της ιστορίας, αίσθησης της κλίμακας του πολέμου και ανάπτυξης χαρακτήρων να απογοητεύει και να μην αφήνει με τις ατυχείς επιλογές τον παίκτη να νιώσει ότι παίρνει μέρος σε αληθινά γεγονότα ή να δεθεί με τους χαρακτήρες, στο gameplay όμως αν εξαιρέσουμε τη μέτρια και πολλές φορές κακή AI, το παιχνίδι θεωρώ πως δεν θα απογοητεύσει τους fans.
60
Κων/νος Δημόπουλος
2017-11-02
Χρησιμοποιώντας στρατιωτική αργκό, το WW2 είναι σαφώς το πλέον... «προβλεπόμενο» (και προβλέψιμο) Call of Duty που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα - και ο καθένας το ερμηνεύει... όπως ούτως ή άλλως ήθελε!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση