93 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η αναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου RPG. Δημιουργείστε την ομάδα σας, σχεδιάστε τις τακτικές σας, συνεργαστείτε με άλλους 3 παίκτες - αλλά να ξέρετε, μόνο ένας από σας θα έχει την ευκαιρία να γίνει Θεός.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Larian Studios
Πλατφόρμα:PC
95
Δημήτρης Καρέτσος
2017-11-10
Ο τίτλος της Larian είναι εκπληκτικός και αξίζει με το παραπάνω κανείς να εισχωρήσει στον κόσμο του. Καθώς μάλιστα παίζεται πολύ άνετα με gamepad (έτσι παίχτηκε για το review) είμαστε σίγουροι ότι σύντομα πολλοί περισσότεροι θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν σε κάποιες από τις κονσόλες και σε αναλύσεις 4K.
95
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
2017-11-08
Λίγο πριν ξεκινήσουμε την ενασχόλησή μας με το DOS2, είπαμε να ρίξουμε ένα μικρό φρεσκαρισματάκι στο πρώτο παιχνίδι και να παίξουμε 15-20 ωρίτσες, έτσι για να μπούμε στο κλίμα. Ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες ενασχόλησης, το DOS1 συνέχισε να μας προσφέρει μπόλικη διασκέδαση καθώς δοκιμάζαμε νέες τακτικές και λύσεις στα quests του και απορούσαμε για πώς θα μπορούσε άραγε ένα sequel να βελτιώσει ένα ήδη εξαιρετικά βελτιωμένο παιχνίδι. Λίγες εβδομάδες μετά, δεν ξέρουμε αν θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε πάλι πίσω στο πρώτο παιχνίδι έχοντας δει το DOS2. Απλά φαντάζει «λίγο» μπροστά σε αυτό το αριστούργημα που παρέδωσε η Larian.
95
Αλέξανδρος Γκέκας
2017-11-06
Υποδειγματικοί μηχανισμοί, η γραφή που δεν παίρνει τον εαυτό της στα πολύ σοβαρά, ενδιαφέρουσες μικρές ιστορίες στον κόσμο, αχανής διάρκεια συνιστούν ένα παιχνίδι που είναι άνετα το RPG του 2017 και θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για GOTY2017.
90
elchrys
2017-11-04
Προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη σε όσους αναπολούν τις ημέρες του Baldur's Gate, σε όσους "έλιωσαν" τα ποντίκια τους στο πρώτο Divinity: Original Sin και σε όλους τους hardcore fans των παιχνιδιών ρόλων. Το Divinity: Original Sin 2 είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα RPG των τελευταίων ετών.
89
Γιώργος Τζίτζιφας
2017-11-02
To Divinity: Original Sin 2 είναι ένα διαμάντι στο είδος του, ένα RPG το οποίο χαρακτηρίζεται από ελευθερία customization, βαθύ immersion, πλούσια ιστορία, εξέλιξη των χαρακτήρων και όσο role-playing στοιχείο επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα τόσο σε φανατικούς των κλασικών και των P&P RPG, όσο και στους νεαρότερους από εσάς που απολαμβάνετε ένα πλούσιο, immersive σενάριο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση